Buzz

Ερχεται ο «Δικτάτορας» του Σάσα Μπάρον Κόεν και φέρνει διαμάντια!

στα 10

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «The Dictator» με τον Σάσα Μπάρον Κόεν να υποδύεται κάτι σαν τον Σαντάμ Χουσεΐν και να θέτει τον Μπαράκ Ομπάμα σε επιφυλακή…

Ερχεται ο «Δικτάτορας» του Σάσα Μπάρον Κόεν και φέρνει διαμάντια!

«Ω, Αμερική, γενέτειρα του ΑIDS!», αναφωνεί ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ως Αραβας δικτάτορας, παρελαύνοντας με καμήλες στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Πιο αστείο, να τολμήσουμε να πούμε και πιο… κομψό, σε σχέση τουλάχιστον με τον (απολαυστικό) οχετό του «Μπρούνο» ή του «Μπόρατ», δείχνει να είναι το νέο πόνημα του προκλητικού κωμικού, «The Dictator».

Σκηνοθετημένη από τον Λάρι Τσαρλς και πάλι, αλλά για πρώτη φορά όχι βασισμένη σε χαρακτήρα του «The Ali G Show», η καινούρια ταινία του Σάσα Μπάρον Κοέν είναι μια κωμωδία «που αφηγείται την ηρωική ιστορία ενός δικτάτορα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δε θα φτάσει ποτέ στη χώρα που καταδυναστεύει με τόση αγάπη!»

Το σενάριο είναι βασισμένο στο best seller «Zabibah and the King» του Σαντάμ Χουσείν. Το βιβλίο εξιστορούσε τον έρωτα ενός βασιλιά του μεσαιωνικού Ιράκ για μια νεαρή χωριατοπούλα, την οποία ο άντρας της βίαζε και κακοποιούσε. Και, ναι, δε θέλει και πολύ για να μαντέψουμε ότι ο βασιλιάς του παραμυθιού ήταν ο Χουσεΐν, η χωριατοπούλα το Ιράκ και ο βιαστής η Αμερική.

Το «The Dictator» δεν ακολουθεί το στιλ του ψευδοντοκιμαντέρ των προηγούμενων κωμωδιών του Σάσα Μπάρον Κόεν, έχει μάλιστα συμμετοχές και από τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, την Ανα Φάρις, τη Μέγκαν Φοξ και τον Τζον Σι Ράιλι.

Η ταινία θα βγει στην Αμερική στις 11 Μαΐου και, αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ (δείτε το παρακάτω), τι έχουν να δουν τα μάτια μας ως τότε!