Buzz

Driven: διαβάστε τα πάντα για το sequel του «Drive»

στα 10

Το δεύτερο βιβλίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο με τίτλο «Driven» και ο συγγραφέας του, Τζέιμς Σάλις, μας ενημερώνει για την εξέλιξη του sequel της περσινής cult επιτυχίας και τι αυτό θα εμπεριέχει. Φορέστε τις ζώνες σας!

Driven: διαβάστε τα πάντα για το sequel του «Drive»

Η πλοκή μεταφέρεται 7 χρόνια μπροστά, σύμφωνα με την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Σάλις στην εφημερίδα «The Independent». Ο συγγραφέας του «Drive» βιβλίου το οποίο έδωσε καύσιμα στο κινηματογραφικό ομώνυμο cult hit, αποκάλυψε την πλοκή του «Driven», μίλησε για το κινηματογραφικό sequel και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Προφανώς ο ήρωας επιβιώνει. Επτά χρόνια μετά τα γεγονότα τον ξανασυναντάμε. O «Οδηγός» έχει αφήσει τον υπόκοσμο πίσω του και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή. Μόνο που το παρελθόν του θα επιστρέψει...

«Εκείνος προσπαθεί να θάψει τα βίαια ένστικτά του, αλλά στο sequel έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια: αυτός είναι!» σχολιάζει ο Σάλις. «Δεν μπορεί να γίνει κάποιος άλλος, κάποιος... νορμάλ. Δέχεται μία επίθεση, η βίαη πλευρά του χαρακτήρα του ξαναζωντανεύει μέσα του. Και θα ξεσπάσει..»

Ο Σάλις μίλησε με πίστη, αν όχι σιγουριά, για το ότι ο Νίκολας Ρεφν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα επιστρέψουν για το κινηματογραφικό sequel. Μάλιστα, ο Γκόσλινγκ ήταν πηγή έμπνευσης για τον συγγραφέα όταν σκιαγραφούσε τον ήρωα στο δεύτερο βιβλίο:

«Δεν είναι πλέον δυνατόν να μην φαντάζομαι τον Ράιαν στο ρόλο. Οταν έγραφα το «Driven», η εικόνα του ήταν ξεκάθαρη στο μυαλό μου. Πραγματικά πιστεύω ότι του ανήκει πλέον ο χαρακτήρας - τον έκανε δικό του. Φυσικά και υπήρχαν αλλαγές στο σενάριο του «Drive», αλλά η καρδιά, το αίμα, τα σωθικά του βιβλίου μου ήταν εκεί!»

Το ίδιο το δίδυμο Ρεφν-Γκόσλινγκ πάντως δεν έχει κάνει σαφείς δηλώσεις σε σχέση με το κινηματογραφικό sequel, με φήμες από τα στρατόπεδά τους να υποστηρίζουν ότι και οι δύο το σκέφτονται αρκετά σοβαρά και ότι «λάτρεψαν το καινούργιο βιβλίο». Προς το παρόν όμως προέχει το «Only God Forgives» και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Οσο βρισκόμαστε και εμείς σε αναμονή ακούμε ξανά το soundtrack και διαβάζουμε την υπόθεση του «Driven» βιβλίου στο Amazon:

Επτά χρόνια έχουν περάσει. Ο Οδηγός έχει εγκαταλείψει την παλιά του ζωή, έχει μετονομαστεί σε Πολ Γουέστ και έχει ιδρύσει μία επιτυχημένη επιχείρηση στο Φίνιξ της Αριζόνα. Περπατώντας στο δρόμο, δύο άγνωστοι επιτίθενται σ' αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν. Τότε ο «Πολ» επιστρέφει στην ανώνυμη ζωή του. Με τη βοήθεια του φίλου του Φίλιξ, έναν πρώην γκάνγκστερ και βετεράνο του πρώτου πολέμου στο Ιράκ, ο Οδηγός συνειδητοποιεί ότι το παρελθόν του τον έχει βρει κι εκείνος δεν μπορεί πλέον να τρέχει. Πρέπει να το αντιμετωπίσει κατά μέτωπο.

Διαβάστε τα πάντα που έχουν γραφτεί στο flix για το Drive, εδώ!