Industry

Δώστε μας τις απαντήσεις: τι χρειάζεται το σινεμά για να γίνει πιο… user friendly;

στα 10

Το Flix έχει γενέθλια και για δώρο θέλει τη δική σας γνώμη! Πείτε μας ποια πιστεύετε ότι είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κινηματογράφος και πώς μπορούν να λυθούν και δείτε σε λίγες μέρες την άποψή σας δημοσιευμένη.

Δώστε μας τις απαντήσεις: τι χρειάζεται το σινεμά για να γίνει πιο… user friendly;

Κοντεύουμε να κλείσουμε ένα χρόνο και το μόνο που θέλουμε είναι… να κοιτάξουμε προς τον επόμενο! Γι’ αυτό ζητάμε από εσάς, τους αναγνώστες του Flix, να μας πείτε πώς τον φαντάζεστε και πώς μπορούμε, μαζί, να τον κάνουμε καλύτερο.

Περνάει κρίση ο κινηματογράφος ή καλά κρατεί; Ποια είναι τα προβλήματα που συναντάτε όταν βλέπετε ταινίες, όταν μαθαίνετε γι' αυτές, όταν κάνετε ταινίες; Τι σας φταίει στον τρόπο που γίνεται το σινεμά, ή στον τρόπο που βλέπετε ταινίες; Σας πέφτει το εισιτήριο ακριβό ή σας έχει φάει το downloading; Βαρεθήκατε το 3D ή σας απογητεύει η σύγχρονη αμερικανική κωμωδία; Ολα μετρούν, από το πιο φαινομενικά ασήμαντο ως το πιο σοβαρό. Αλλά μη μας γκρινιάξετε: σημειώστε τα στραβά, αλλά προτείνετε και πώς θα διορθωθούν.

Ο κινηματογράφος είναι ομαδική τέχνη: πολλοί μαζί φτιάχνουν τις ταινίες, πολλοί μαζί τις βλέπουν. Μπορεί η χρονιά που πέρασε να είδε πτώση στα εισιτήρια, μπορεί το ταλαιπωρημένο ελληνικό κοινό να μην είχε τη διάθεση ή τα χρήματα να πάει μέχρι την κοντινή του αίθουσα, αλλά το σινεμά είναι η αγάπη μας, αν όχι η δουλειά μας.

Το Flix κλείνει, στις 29 Απριλίου, ένα χρόνο ζωής. Θα τον γιορτάσει προβάλλοντας τα πράγματα, τους ανθρώπους, τις ταινίες, τις καταστάσεις που μας κάνουν ν’ αγαπάμε ακόμα το σινεμά και να θέλουμε το καλό του.

Γράψτε μας, λοιπόν, τι σας χαλάει στον κινηματογράφο σήμερα (ελληνικό και διεθνή) και ποιες είναι οι λύσεις που προτείνετε. Στείλτε μας τη γνώμη σας στο info@flix.gr, γράφοντας οπωσδήποτε στο subject «Προβλήματα και Λύσεις». Τα δικά σας κείμενα θα δημοσιευτούν στο Flix την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!