Buzz

«Django, ο Τιμωρός»: Character posters για τους ήρωες της ταινίας του Ταραντίνο

στα 10

Με την ταινία να μην φτάνει όσο γρήγορα θα θέλαμε (δηλαδή τώρα!) στις αίθουσες, χαζεύουμε πρώτοι, μερικά πόστερ με τους χαρακτήρες της, προσπαθώντας να χορτάσουμε την πείνα μας για περισσότερο «Django», περισσότερο Ταραντίνο!

Flix Team
«Django, ο Τιμωρός»: Character posters για τους ήρωες της ταινίας του Ταραντίνο

Συνήθως, γιορτάζουμε την πρωτοχρονιά, εμείς φέτος θα γιορτάσουμε την 17η Ιανουαρίου, όταν το «Django, ο Τιμωρός» θα φτάσει με πιστολιές, θόρυβο σπασμένων αλυσίδων και χτυπήματα του μαστιγίου και στις Ελληνικές αίθουσες.

Η καινούρια ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, μοιάζει όπως πάντα θριαμβευτικά ποπ, ξέχειλη κινηματογραφικής ενέργειας και ανίερα fun. [Διαβάστε περισσότερα για το φιλμ εδώ.] Κι αυτή είναι η επίσημη περίληψη της:

Τοποθετημένο στο Νότο δυο χρόνια πριν τον αμερικάνικο Εμφύλιο, το «Django, ο Τιμωρός» είναι η ιστορία του Τζάνγκο (Τζέιμι Φοξ), που η βίαιη προϊστορία του με τα πρώην αφεντικά του, τον φέρνει δίπλα σε έναν γερμανικής καταγωγής κυνηγό επικηρυγμένων τον Δρ. Κινγκ Σουλτζ (Κρίστιαν Βαλτς). Ο Σουλτζ βρίσκεται στο κατόπι των δολοφονικών αδελφών Μπρίτλ και μόνο ο Τζάνγκο μπορεί να τον οδηγήσει στα ίχνη τους. Ετσι θα αποκτήσει τον Τζάνγκο με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει όταν πιάσει τους αδελφούς Μπρίτλ. Νεκρούς ή ζωντανούς.

Οταν ο στόχος τους θα επιτευχθεί, ο Τζάνγκο θα ελευθερωθεί, αλλά θα επιλέξει να μείνει στο πλευρό του Δρ. Σουλτζ και μαζί θα κυνηγήσουν τους πλέον επικίνδυνους εγκληματίες του Νότου. Σε όλη τη διάρκεια των περιπετειών τους, ο Ντζάνγκο θα έχει έναν μόνο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού του, να βρει και να σώσει τη γυναίκα του Μπρουμίλντα (Κέρι Γουάσινγκτον) που πριν χρόνια πουλήθηκε κι αυτή ως σκλάβα.

Η διαδρομή τους, θα οδηγήσει τον Τζάνγκο και τον Σουλτζ στον Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) τον ιδιοκτήτη της Candyland μιας φυτείας με ιδιαίτερα άσχημη φήμη. Αναζητώντας την Μπρουμίλντα στην φυτεία θα κάνουν τον πιστό υπηρέτη του Κάντι, Στίβεν (Σάμιουελ Τζάκσον) να τους υποπτευθεί. Οι κινήσεις τους θα παρακολουθούνται στενά και οι δυο τους μπουν στο στόχαστρο μιας ύπουλης οργάνωσης που έχει σκοπό να τους εξοντώσει.

Δείτε πιο κάτω τα character posters του φιλμ.

boy

boy

boy

boy

boy