Buzz

Δες σινεμά σαν να είσαι ο Μπάτμαν!

στα 10

Αν αναρωτιέστε ακόμη για την επίδραση του «Σκοτεινού Ιππότη» στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, δείτε πως το κρησφύγετο του Μπρους Γουέιν ενέπνευσε την κατασκευή μιας ιδιωτικής κινηματογραφικής αίθουσας home cinema στην Καλιφόρνια...

Δες σινεμά σαν να είσαι ο Μπάτμαν!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και προδίδουν την κατασκευή μιας ιδιωτικής κινηματογραφικής αίθουσας στην Καλιφόρνια που αντιγράφει το Bat Cave του Μπρους Γουέιν, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρία Elite Home Theater Seating, η οποία πρόσφερε τα «σκοτεινά» αλλά αναπαυτικά καθίσματα.

Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το σε ποιον ανήκει η ιδέα ή ποιος υπήρξε υπεύθυνος της υλοποίησης της, εκτός από τις φήμες που θέλουν το κόστος της να αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια και τις «ανέσεις» που προσφέρει, όπως εξαιρετικές συνθήκες εικόνας και ήχου συν μια πανομοιότυπη κρυφή βιβλιοθήκη σαν αυτή του Μπρους Γουέιν / Μπάτμαν, αλλά και ασανσέρ καθώς και το χώρο αποθήκευσης και εξόδου του Batmobile.

Από την άλλη, ποιος ξέρει πως θα μοιάζει η εμπειρία, αν μέσα σε ένα τόσο σκοτεινό, μπαρόκ και γεμάτο απειλή περιβάλλον βλέπεις ας πούμε μια ρομαντική κομεντί ή μια κωμωδία, αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.

Δείτε στο gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα σχέδια της κινηματογραφικής αίθουσας / Bat Cave και διαβάστε περισσότερα για τον «Σκοτεινό Ιππότη: Η Επιστροφή» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες (καμία σχέση με την εν λόγω...) στις 21 Αυγούστου.