Buzz

Δερμάτινα και καραμπίνες. Πρώτη φωτογραφία από το «Hansel & Gretel Witch Hunters»

στα 10

Αν μικρός βρισκόσουν παγιδευμένος στο σπίτι μιας μάγισας που σε πάχαινε για να σε καταβροχθίσει και με κάποιο τρόπο τα κατάφερνες να ξεφύγεις, τι θα γινόσουν όταν μεγάλωνες; Δίχως καμμιά αμφιβολία κυνηγός Μαγισσών, όπως οι Τζέμα Αρτερτον και ο Τζέρεμι Ρένερ στο ευφάνταστο «Hansel & Gretel Witch Hunters»

Δερμάτινα και καραμπίνες. Πρώτη φωτογραφία από το «Hansel & Gretel Witch Hunters»

Σκηνοθετημένο από τον Νορβηγό Τόμι Βιρκόλα, της φήμης των ναζί-ζόμπι υβριδίων του «Dead Snow», το φιλμ μας συστήνει τον Χάνσελ και την Γκρέτελ ενήλικους πια να τριγυρίζουν στα δάση, προσπαθώντας να σώσουν μικρά παιδιά από τα τσουκάλια κακών μαγισσών.

Σύμφωνα με την Τζέμα Αρτερτον που μίλησε στο Entertainment Weekly (το οποίο έχει και την πρώτη φωτογραφία) το φιλμ συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε το παραμύθι των αδελφών Γκριμ και είναι «πολύ πολύ σκοτεινό, και αιμοδιψές, γεμάτο βρισιές, έχει μια αίσθηση σαν ταινία του Ταραντίνο». Από την άλλη δεν είναι τόσο κωμικό όσο θα περιμένατε καθώς όπως λέει η Αρτερτον προσπάθησαν να δείξουμε την σχέση δυο αδελφών που βασίζονται ο ένας στον άλλο κι όχι, τις περιπέτειες δυο χαρακτήρων που απλά... «kick butt».

Κι αν αναρωτιέστε, ναι το φτιαγμένο από γλυκά σπίτι της μάγισσας, ένα από τα στοιχεία που πιθανότατα θα έκαναν κάθε παιδί να ρισκάρει να γίνει μεζεδάκι, είναι εκεί, αφού εκτός των άλλων, το φιλμ έχει κάμποσα ανατριχιαστικά υπόσχεται η πρωταγωνίστρια flash back από το τραύμα της παιδικής τους ηλικίας που καθόρισε τους ήρωες.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, θα κάνει την εμφάνισή του την επόμενη Πέμπτη, ενώ η έξοδος της στις αίθουσες θα γίνει τον Μάρτιο του 2012