Buzz

Δεν... μασάει ο Στιβ Μπουσέμι

στα 10

Σε μία από τις πιο αστείες ειδήσεις της μέρας, ο Στιβ Μπουσέμι αρνείται να φτιάξει τα δόντια του και... έχει πολύ καλό λόγο για αυτό!

Δεν... μασάει ο Στιβ Μπουσέμι

Ο Στιβ Μπουσέμι μόλις πρόσθεσε μία υποψηφιότητα για βραβείο Εmmy στη συλλογή των βραβείων που έχει κερδίσει για το ρόλο του στο «Boardwalk Empire» της ΗΒΟ, και θα περίμενε από τους δημοσιογράφους πιο σοβαρές ερωτήσεις.

Αδίκως.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Hollywood Reporter βρέθηκε αντιμέτωπος με δημοσιογράφο που τον ρώτησε γιατί δεν έχει φτιάξει τόσα χρόνια ... τα δόντια του. Ο Μπουσέμι χαμογέλασε στραβά αλλά με αυτοπεποίθηση: «Πολλοί οδοντίατροι μου έχουν προτείνει κατά καιρούς να ισιώσουν τα δόντια μου και τους το απαγορεύω. Θέλετε να μη ξαναδουλέψω ποτέ; Αυτός είμαι, σ' αυτούς τους ρόλους ταιριάζω, κι έτσι πρέπει να χαμογελάω!»

Και δεν είναι ο μόνος που τρίζει τα δόντια του μπροστά σε τέτοιες ερωτήσεις. Η Ανα Πάκουιν («True Blood») θεωρεί μεγάλη αναίδεια όταν τη ρωτούν γιατί δε φτιάχνει το κενό ανάμεσα στα μπροστινά της δόντια, η Κίρστεν Ντανστ δηλώνει ότι δεν πειράζει το ατελές χαμόγελό της γιατί «βρίσκει τις ατέλειες σέξι», ενώ η Jewel αποστομώνει τους πάντες λέγοντας ότι «κάποτε δεν είχε τα χρήματα να το κάνει, τώρα δεν έχει χρόνο».