Buzz

Δείτε την Beyonce να μιλά για το «Epic»

στα 10

Οι παραγωγοί των «Ice Age» και «Rio» παρουσιάζουν την νέα animation περιπέτεια «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους» («Epic»). Πάρτε μία γεύση με το αποκλειστικό για το Flix βίντεο και δείτε τους συντελεστές να μιλούν για το πόσο επική είναι η ταινία!

Δείτε την Beyonce να μιλά για το «Epic»

Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο του Γουίλιαμ Τζόις «The Leaf Men and the Brave Good Bugs», το «Epic» (στην Ελλάδα θα βγει στις αίθουσες με τον τίτλο «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους») είναι μία 3D animation περιπέτεια που υπογράφει ο σκηνοθέτης της «Εποχής των Παγετώνων» (2002), Κρις Γουέτζ.

Η Μέρι Κάθριν είναι ένα 17χρονο κορίτσι που ζει σε μια καλύβα στο δάσος με τον πατέρα της και τον σκύλο της. Ο πατέρας της είναι ο Καθηγητής Μπόμπα, ο οποίος εδώ και χρόνια μελετά μία φυλή πολεμιστών που ζουν στο δάσος και το προστατεύουν ως φύλακες από το κακό. Συχνά τους επισκέτεται και καταγράφει νέα δεδομένα. Μόνο που μια μέρα εξαφανίζεται. Δεν επιστρέφει από το καθιερωμένο του ταξίδι. Οταν η Μέρι Κάθριν θα ξεκινήσει να τον ψάχνει, θα πέσει πάνω στον μυστικό, μαγικό βασίλειο των πολεμιστών και θα ζήσει μία μεγάλη περιπέτεια: θα τους βοηθήσει να πολεμήσουν τους επικίνδυνους για το δάσος εισβολείς. Κι εκείνοι με τη σειρά τους, θα τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της και το δρόμο για το σπίτι...

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μέρι Κάθριν δανείζει τη φωνή της η Αμάντα Σίφριντ, ο Τζέισον Σουντέκις ερμηνεύει τον καθηγητή πατέρα της, η Beyonce γλιστρά στην αέρινη προσωπικότητα της Βασίλισσας Τάρα (της Μητέρας Φύσης), οι Τζος Χάτσερσον και Κόλιν Φάρελ παίζουν δύο από τους φύλακες πολεμιστές, ενώ ο Κριστόφ Βαλτς κρατά το ρόλο του αρχηγού των κακών εισβολέων.

«Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου.

Δείτε ένα αποκλειστικό βίντεο με πρώτες εικόνες από την ταινία και τους συντελεστές να μιλούν για αυτήν!