Buzz

Δείτε πρώτοι το «Moneyball», την ταινία που στέλνει τον Μπραντ Πιτ ολοταχώς στα Οσκαρ

στα 10

Η Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι το «Moneyball», την ταινία που κάνει τις πιθανότητες του Μπραντ Πιτ για Οσκαρ να μοιάζουν πραγματικότητα.

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «Moneyball», την ταινία που στέλνει τον Μπραντ Πιτ ολοταχώς στα Οσκαρ

Βασισμένη στο μπεστ σέλερ του Μάικλ Λούις «Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game» του 2003, το «Moneyball» αφηγείται μία Δαβίδ-Γολιάθ ιστορία που συνέβη πράγματι στην Α' Κατηγορία του αμερικανικού επαγγελματικού μπέιζμπολ. Η ομάδα του Οκλαντ, με προπονητή τον πεισματάρη ονειροπόλο Μπίλι Μπιν τα έβαλε με τους ισχυρούς γίγαντες του πρωταθλήματος, με μηδενικό μπάτζετ. Κι αυτό γιατί είχε μία τρελή ιδέα: μεγάλο παιχνίδι δεν σημαίνει ακριβό παιχνίδι. Με ένα θεότρελο σχέδιο στο οποίο κανείς άλλος δεν πίστεψε, άλλαξε για πάντα τι σημαίνει αμερικανικό μπέιζμπολ.

Για να μάθετε τι ακριβώς σκέφτηκε ο Μπραντ Πιτ για να γράψει ιστορία καθώς και αν αξίζει το Οσκαρ που οι φήμες θέλουν να διεκδικεί με αξιώσεις στείλτε μας ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Moneyball» και μπείτε στην κλήρωση για 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει στον κινηματογράφο ASTOR HOLLYWOOD 3D (Στοά Κοραή - είσοδος από Σταδίου) την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το «Moneyball» και τα πρώτα του βραβεία από την Ενωση Κριτικών της Νέας Υόρκης.