Buzz

Δείτε πρώτοι τον «Σούπερ Δημήτριο»!

στα 10

O πρώτος υπερήρωας του ελληνικού σινεμά και το Flix σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε στην avant-premiere της ταινίας του Γιώργου Παπαϊωάννου «Σούπερ Δημήτριος» για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πως η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε καλά χέρια!

Flix Team
Δείτε πρώτοι τον «Σούπερ Δημήτριο»!

Ο «Σούπερ Δημήτριος» υπήρξε η πιο ευχάριστη έκπληξη από τις ελληνικές συμμετοχές στο 52ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, φεύγοντας τελικά από το Φεστιβάλ με το βραβείο κοινού και με μια cult φήμη που έρχεται τώρα να δικαιώσει και με την έξοδο του στην Αθήνα την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Γιώργου Παπαϊωάννου είναι φτιαγμένο με ελάχιστα χρήματα, αλλά με περίσσευμα όρεξης από τον ίδιο και μια ομάδα νέων ανθρώπων που θέλησαν να κάνουν ταινία μια όχι και τόσο φανταστική ιστορία για μια Θεσσαλονίκη - και συγκεκριμένα έναν Λευκό Πύργο - που πέφτει θύμα επίθεσης των σατανικών σχεδίων του Κάπτεν Φ.ΡΟΜ. Ευτυχώς γι'αυτήν, ο ήρωας της πόλης και ο πρώτος υπερήρωας του ελληνικού σινεμά, ο Σούπερ Δημήτριος, θα σταθεί στο ύψος της περίστασης και θα αναλάβει δράση...

Για να δείτε πρώτοι τον «Σούπερ Δημήτριο» και να διεκδικήσετε μια από τις διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 19.00 στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με το θέμα «Σούπερ Δημήτριος» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Τετάρτης 18 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα για τον «Σούπερ Δημήτριο», επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας και δείτε το τρέιλερ παρακάτω.