Buzz

Δείτε πρώτοι το «21 Jump Street»

στα 10

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για την τηλεοπτική σειρά που ανέθρεψε ολόκληρες γενιές και έκανε τον Τζόνι Ντεπ σταρ πρώτου μεγέθους. Το «21 Jump Street» του νέου αιώνα είναι εδώ και υπόσχεται να κάνει τη σχέση σας με τους αστυνομικούς τουλάχιστον ξεκαρδιστική...

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «21 Jump Street»

Ο Σμιτ και ο Τζένκο, δύο παλιοί συμμαθητές που δεν είχαν και την καλύτερη σχέση στο σχολείο, ξανασυναντιούνται στη Σχολή για Αστυνομικούς και αναθεωρούν. Δεν είναι βέβαια και οι ικανότεροι αστυνομικοί, αλλά τους δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, όταν γίνονται μέλη της μυστικής ομάδας αστυνομικών όπου εδρεύει στην Jump Street. Για την πρώτη τους μυστική αποστολή θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με σχολικές τσάντες και να επιστρέψουν στα θρανία για να εξιχνιάσουν μια υπόθεση ναρκωτικών. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι τα πράγματα στη σύγχρονη εφηβική πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα οι δυο φίλοι πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν για το σεξ, τη μουσική που είναι της μόδας και γενικά τα πάντα. Κυρίως όμως καλούνται να λύσουν τώρα όλα αυτά που τους ταλαιπώρησαν στην εφηβεία τους.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα παραπάνω για το «21 Jump Street» των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, εκτός από το γεγονός πως το δίδυμο των σκηνοθετών ευθύνεται για το απολαυστικότατο «Βρέχει Κεφτέδες» και πως τους κεντρικούς ρόλους στο φιλμ κρατούν ο Τζόνα Χιλ και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Για να δείτε μόνοι σας αν ισχύουν οι ενθουσιώδεις κριτικές που έρχονται από Αμερική πλευρά για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, στείλτε μας ένα e-mail στο win@flix.gr με το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «21 Jump Street» για να συμμετάσχετε στην κλήρωση για την avant-premiere της ταινίας που διοργανώνει η Feelgood Entertainemnt τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο Village@TheMall στις 19.15. Οι νικητές που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις θα ανακοινωθούν την Κυριακή 29 Απριλίου και θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το «21 Jump Street» θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου