Buzz

Δεν είναι ότι διέρρευσε! Είναι ότι είναι απίθανο! Δείτε εδώ το teaser του «Deadpool 2» (πριν το κατεβάσουν)

στα 10

To teaser για το σίκουελ του «Deadpool» παίζει ήδη στην Αμερική πρίν από το «Logan». Και μπορείτε να το δείτε εδώ, πριν μας το κατεβάσουν...

Δεν είναι ότι διέρρευσε! Είναι ότι είναι απίθανο! Δείτε εδώ το teaser του «Deadpool 2» (πριν το κατεβάσουν)

Δεν θα συζητήσουμε προφανώς τώρα πόσο αστείος, απενοχοποιημένος, μοντέρνος και σούπερ fun είναι ο Deadpool του Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι ταράζει συνεχώς τα υπερηρωικά νερά της βιομηχανίας, είναι έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή - στη δεύτερη ταινία που φέρει το όνομά του και για σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Λιτς του «John Wick».

Διαβάστε αναλυτικά: Make Mine Marvel: Ο πλήρης οδηγός του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel

Deadpool 2 Poster Fan Art

Ενα teaser, ειδικά σκηνοθετημένο από τον Λιτς για την προώθηση του σίκουελ που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούνιο που μας έρχεται για να βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2018, παίζεται αυτές τις μέρες στην Αμερική πριν από τις προβολές του «Logan» του Τζέιμς Μάνγκολντ. Το οποίο teaser διέρρευσε φυσικά και κατεβαίνει απ' όπου «ανεβαίνει» παράνομα.

UPDATE: Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και επίσημα.

Δείτε το εδώ (προσοχή στο γκράφιτι έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο - όσο δεν κοιτάτε τον πισινό του Ράιαν Ρέινολντς δείτε την επιγραφή «Nathan Summers Comming» να προετοιμάζει τον ερχομό του Cable από το σύμπαν των X-Men):


Διαβάστε και δείτε ακόμα: