Buzz

Dark Knight Rises teaser: «Get me back in the game!»

στα 10

Νέο teaser του απόλυτου blockbuster του καλοκαιριού: ο Σκοτεινός Ιππότης θα αναδυθεί, ο Μπέιν θα τον συντρίψει (;), η Σελίνα Κάιλ θα νιαουρίσει απειλητικά. Ποιος μπορεί να περιμένει άλλο;

Dark Knight Rises teaser: «Get me back in the game!»

To marketing της Warner και του «Dark Night Rises» βομβαρδίζει το κοινό εδώ και μήνες με νέα trailers, teasers, TV Spots και αμέτρητες φωτογραφίες. Λες και χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω από δύο λέξεις: Κρίστοφερ Νόλαν. Ισως και μία τρίτη: τέλος. Μόνο η σκέψη ότι αυτή θα είναι η ολοκλήρωση του Μπάτμαν μύθου, ή όπως ο Νόλαν τον ανέστησε στην τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, αρκεί για να τρέξουμε στην κινηματογραφική αίθουσα της γειτονιάς μας.

Δεν είμαστε οι μόνοι που ανυπομονούμε. Αν προσέξετε στο τέλος του νέου teaser διαφημίζεται η προπώληση εισιτηρίων, η οποία μοιάζει να έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των στούντιο και η Dark Knight υστερία τροφοδοτεί ήδη με κέρδη: η προπώληση στην Αμερική ξεκίνησε πριν την καθορισμένη της ημερομηνία και κάποιες παραστάσεις έγιναν sold out μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι: έγινε η προπώληση κάποιων πρώτων «events», μεταμεσονύχτιων προβολών προγραμματισμένων για τις 19 και 20 Ιουλίου. Και τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν στο πρώτο μισάωρο.

Ηδη κυκλοφορούν φήμες ότι αριθμός εισιτηρίων έχουν διοχετευθεί στην μαύρη αγορά και πωλούνται για 150 δολάρια το κομμάτι. Τι θα έλεγε για αυτή την επέλαση της διαφθοράς ο εν αποστρατεία Μπρους Γουέιν;

«Get me back in the game!»

Δείτε το νέο αυτό teaser στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά χαζέψτε άλλα 3 TV Spots και τα τελευταία αποκαλυπτικά trailer εδώ.

Character posters του «Dark Knight Rises»

Τα πάντα για το «Dark Knight Rises»