Buzz

Crowdfunding: «Θεατής» του Θοδωρή Βουρνά

στα 10

Ο Θοδωρής Βουρνάς σας προσκαλεί να χρηματοδοτήσετε τη νέα του μικρού μήκους ταινία, με τίτλο «Θεατής».

Flix Team
Crowdfunding: «Θεατής» του Θοδωρή Βουρνά

Βασισμένη στον μονόλογο «Making Movies» από το θεατρικό έργο «Bedtime Stories» του Γιώργου Ηλιόπουλου και διασκευασμένη από τον Γιάννη Γεωργίου (σεναριογράφο του «The Republic»), η ταινία «Θεατής» μάς συστήνει το Θάνο (τον υποδύεται ο Ορέστης Τζιόβας), έναν άνδρα που έχει αποκοπεί από κάθε συναίσθημα και παρακολουθεί τη ζωή του από απόσταση, σαν να είναι ταινία, επιλέγοντας τα πλάνα που θα μοντάρουν την καθημερινότητά του.

Την ταινία υπογράφει ο Θοδωρής Βουρνάς, σκηνοθέτης του σινεμά και του θεάτρου, με πέντε μικρού μήκους ταινίες στο ενεργητικό του, ανάμεσα στις οποίες και οι «Εθελοντές» του 2013 και το «Χωρίς Γάλα» του 2015.

Θεατής 607 Σκηνή από τις πρόβες

Οι υποστηρικτές της καμπάνιας χρηματοδοτησης της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια παραγωγή «εκ των έσω», έχοντας πρόσβαση σε υλικό από τα γυρίσματα και επικοινωνία με τους δημιουργούς σε όλα τα στάδια παραγωγής της ταινίας. Μεταξύ άλλων και ανάλογα με το ποσό συνεισφοράς, θα λάβουν έντυπο υλικό (αφίσα, συλλεκτικό ημερολόγιο γυρισμάτων σε μορφή λευκώματος), ένα ψηφιακό αρχείο της ταινίας πριν προβληθεί σε φεστιβάλ, ακόμα και credit Συμπαραγωγού ή Παραγωγού στην ταινία. Ολες οι συνεισφορές από 100 ευρώ και πάνω περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Στα Σκοτεινά – Making Movies» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά, που θα ανέβει για τρίτη χρονιά το φθινόπωρο του 2016 – μία παράσταση άρρηκτα συνδεδεμένη με την ταινία, αποτελούμενη από μονολόγους του έργου «Bedtime Stories» – ή όποια άλλη παράσταση του σκηνοθέτη για τη σεζόν 2016-2017.

Ο «Θεατής» αναμένεται να γυριστεί τον Μάιο και να ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού. Η καμπάνια χρηματοδότησης στο Indiegogo θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να γίνετε μέρος της παραγωγής, επισκεφθείτε την σελίδα της ταινίας στο Indiegogo εδώ: https://www.indiegogo.com/projects/theatis-a-short-film-by-thodoris-vournas


Θεατής / Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς Σενάριο: Γιάννης Γεωργίου Πρωταγωνιστούν οι Ορέστης Τζιόβας και Δημήτρης Πετρόπουλος. Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Αντωνιάδης Μοντάζ: Γιώργος Τσιρογιάννης Σκηνογραφία - ενδυματολογία: Σοφία Κατσούρα Διεύθυνση παραγωγής: Αργύρης Ζάχος Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Μανώλη Film festival strategy & distribution: NewBorn Short Film Agency Παραγωγή: Θοδωρής Βουρνάς, Γιώργος Τσιρογιάννης, Αργύρης Ζάχος, Πέτρος Αντωνιάδης Σε συμπαραγωγή με τις: Arctos Films, Protasis Productions, Creative Cut, NewBorn Short Film Agency

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook και στη σελίδα της καμπάνιας στο Indiegogo.