Buzz

«I'm taking the fight»: Νέο τρέιλερ για το «Creed II»

στα 10

Οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφουν στο ρινγκ και στην κληρονομιά του «Rocky».

«I'm taking the fight»: Νέο τρέιλερ για το «Creed II»

Οταν το «Creed» κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, δεν έφερε μονάχα ξανά ανέλπιστα στο προσκήνιο το franchise του «Rocky» και την κινηματογραφική κληρονομιά των ταινιών με μποξ (και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Β’ ρόλου στον Σιλβέστερ Σταλόνε). Υπήρξε επίσης το εισιτήριο της επιτυχίας για τον σκηνοθέτη Ράιαν Κούγκλερ και τον πρωταγωνιστή Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, οι οποίοι θα ένωναν ξανά τις δυνάμεις τους φέτος σε μια από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές επιτυχίες των τελευταίων ετών: το «Black Panther».

Η (αναμενόμενη) συνέχεια στην εισπρακτική επιτυχία του 2015 θέλει τον Αντονις Κριντ να βρίσκεται σε μια καθημερινή λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές του υποχρεώσεις και την προετοιμασία για τον επόμενό του αγώνα, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Το να βρεθεί απέναντι σε έναν αντίπαλο με δεσμούς με το παρελθόν της οικογένειάς του, κάνει ακόμα πιο ριψοκίνδυνη την επικείμενη μάχη του στο ρινγκ. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του, και μαζί θα αντιμετωπίσουν την κοινή κληρονομιά τους, θα αμφισβητήσουν αυτά για τα οποία αξίζει πραγματικά να πολεμούν και θα ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: Εχουμε πόλεμο. Το τελευταίο τρέιλερ του «Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald» είναι και το πιο σκοτεινό

Creed II 607

Creed II 607

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ελαφρώς κλισέ, τότε αυτό είναι επειδή το «Creed II» μάλλον δεν φιλοδοξεί να ανανεώσει ακριβώς το είδος, αλλά να επιστρέψει στις ρίζες του και να το συνοψίσει στα βασικά του χαρακτηριστικά, κι ελπίζουμε να το κάνει τουλάχιστον με κινηματογραφικά συναρπαστικό τρόπο.

Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά έχει αναλάβει ο Στίβεν Κέιπλ Τζ. (με τον Σταλόνε να συνυπογράφει πλέον και το σενάριο), ενώ εκτός από τους Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε και Τέσα Τόμπσον, οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους που είχαν και στην πρώτη ταινία, πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντολφ Λούντγκρεν και ο Ρουμάνος πυγμάχος Φλόριαν Μουντεάνου, στους κομβικούς ρόλους του Ιβάν Ντράγκο και του γιου του, Βίκτορ, αντίστοιχα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου και μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Creed II 607

Creed II 607