Buzz

«Comedians in Cars Getting Coffee»: Ο Τζέρι Σάινφελντ επιστρέφει και γκαζώνει

στα 10

Αν σου λείπει ακόμα το «Seinfeld», αν αγαπάς τον Τζέρι Σάινφελντ, την κωμωδία, τον καφέ και τα αυτοκίνητα, αυτή η σειρά είναι για σένα. Δες το trailer των νέων επεισοδίων που φιλοξενούν από τον Σεθ Ρόγκεν μέχρι τον Εντι Μέρφι.

«Comedians in Cars Getting Coffee»: Ο Τζέρι Σάινφελντ επιστρέφει και γκαζώνει

Ιt was a show about "nothing". Kι όμως, ήταν τόσα πολλά περισσότερα και για αυτό παραμένει αξεπέραστο και ευφυές. Σχεδόν 30 χρόνια πριν οι Τζέρι Σάινφελντ και Λάρι Ντέιβιντ δημιούργησαν το «Seinfeld», την sit com που προκάλεσε σοκ και δέος στην Αμερική (οι δρόμοι πραγματικά ερήμωναν τις Πέμπτες στις 21.00, καθώς όλοι οι αμερικάνοι θα έβλεπαν το νέο επεισόδιο στο NBC με μία συλλογική λατρεία που λείπει πλέον) κι έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.

Ο stand up comedian (τότε) κι ένας από τους πιο πλούσιους κωμικούς πλέον, Τζέρι Σάινφελντ, δεν επέστρεψε ποτέ στα τηλεοπτικά πράγματα με κάτι άλλο (εκτός από το αιρετικό τηλεοπτικό "παιχνίδι" , «The Marriage Ref»).

Θυμηθείτε πώς ξεκίνησαν όλα: «Comedians in Cars Getting Coffee»: O Σάινφελντ βγαίνει για καφέ

Comedians in Cars Getting Coffee 607 1

Μέχρι το 2012 που αποφάσισε να κάνει το κέφι του με όσα κι όποιους αγαπάει. Ο Τζέρι Σάινφελντ αγαπά την κωμωδία (και τους κωμικούς από τους οποίους επηρεάστηκε ή και μετέπειτα επηρέασε ο ίδιος) τα vintage αυτοκίνητα και τον καλό καφέ. Οπότε, γιατί όχι; Ξεκίνησε το «Comedians in Cars Getting Coffee», ένα talk show όπου πήγαινε και έπαιρνε με ένα νέο αυτοκίνητο έναν καλεσμένο και τον οδηγούσε σ' ένα diner για να πιουν καφέ. Μέσα στο αυτοκίνητο και όσο έπιναν τον καφέ τους, η συζήτηση ήταν γύρω από την τέχνη της κωμωδίας.

Κι αν η σειρά ξεκίνησε διαδικτυακά (παρουσιάζοντας καλεσμένους από τους Λάρι Ντέιβιντ, Τζούλια Λιούις Ντρέιφους και Τίνα Φέι μέχρι τους Ντέιβιντ Λέτερμαν, Τζον Στιούαρτ και... τον Μπαράκ Ομπάμα), γρήγορα την τσίμπησε το Netflix φυσικά.

Comedians in Cars Getting Coffee 607 2

Σήμερα βγήκε το teaser με τα νέα επεισόδια. Και οι καλεσμένοι του Σάινφελντ είναι και πάλι απίστευτοι: Εντι Μέρφι, Μάθιου Μπρόντερικ, Σεθ Ρόγκεν, Mάρτιν Σορτ, Ρίκι Τζερβέις κλπ.

Ανυπομονούμε!

«Comedians in Cars Getting Coffee»: πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου στο Netflix.

Δείτε το τρέιλρ (στην εισαγωγή του οποίου, με τον γνωστό "Σάινφελντ κυνισμό" τη λέει και σε όσους τον αντέγραψαν)


Διαβάστε επίσης:

Comedians in Cars Getting Coffee 607 3