Buzz

Αναπνεύστε ζωή στο πρώτο τρέιλερ του «Breathe» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις

στα 10

Πρωταγωνιστούν ο Αντριου Γκάρφιλντ και η Κλερ Φόι του «The Crown», σε αυτό που μπορεί να είναι και ένα οσκαρικό χαρτί για το 2018.

Αναπνεύστε ζωή στο πρώτο τρέιλερ του «Breathe» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις

O Αντι Σέρκις είναι ο συναρπαστικός ηθοποιός που τερμάτισε την έννοια του motion capture ερμηνεύοντας αρχικά το Γκόλουμ στην τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ» και στη συνέχεια τον Σίζαρ στο reboot του «Πλανήτη των Πιθήκων».

Αυτός βρίσκεται πίσω από την κάμερα στο «Breathe» την ταινία που αφηγείται την αληθινή συγκινητική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού που βλέπει τη ζωή του να καταρρέει όταν το αγόρι, ο Ρόμπιν, μένει παράλυτος στα 28 του χρόνια από πολυμυελίτιδα. Ακινητοποιημένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, με πρόβλεψη ζωής μόνο λίγων μηνών, θα παλέψει ενάντια στις πιθανότητες...

Breathe 607

Η ταινία θα ανοίξει το Φεστιβάλ του Λονδίνου το φθινόπωρο, ενώ αναμένεται - ανάλογα με το σκηνοθετικό ταλέντο του Σέρκις και τους ποταμούς συγκίνησης που θα τρέξουν από την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, να πρωταγωνιστήσει στην οσκαρική κούρσα. Και γιατί όχι να φέρει τον Αντριου Γκάρφιλντ για δεύτερη φορά υποψήφιο για Οσκαρ μετά το «Hacksaw Ridge».

Επίσης αφού δεν αποφασίζουν να δώσουν ένα Οσκαρ στον Αντι Σέρκις για τη δουλειά του στο motion capture performance, ας του δώσουν για την ταινία του!

Δείτε εδώ το τρέιλερ και κρατήστε τα δάκρυά σας:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: