Buzz

Bowie does Cotillard! OMG, στην κυριολεξία

στα 10

Ο Ντέιβιντ Μπόουι μοιάζει να καταδιασκεδάζει το come back του: το video clip του «The Next Day», με πρωταγωνιστές τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Γκάρι Ολντμαν, κρίθηκε ιερόσυλο τη στιγμή που εμφανίστηκε. Κρίθηκε αυτοστιγμεί και αριστούργημα. Οπως παλιά!

Flix Team
Bowie does Cotillard! OMG, στην κυριολεξία

Εκκλησία ή πορνείο; Δύο σε ένα, στο νέο βίντεο κλιπ του Ντέιβιντ Μπόουι, για το τραγούδι «The Next Day». Πρωταγωνίστρια η Μαριόν Κοτιγιάρ, ως πόρνη που εκδηλώνει στίγματα (θρησκευτικής υποβολής), μπροστά στο Χριστό του Ντέιβιντ Μπάουι και με τη διδασκαλία του ιερέα Γκάρι Ολντμαν!

Το βίντεο κλιπ σκηνοθετεί, με υπέροχη κολασμένη ατμόσφαιρα, η Φλόρια Σιγκισμόντι (διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ), ενώ αυτή είναι η πρώτη συνεργασία του Μπόουι με τη Γαλλίδα μούσα Μαριόν Κοτιγιάρ στην οθόνη, αλλά όχι και με τον Γκάρι Ολντμαν: οι δυο τους είχαν ξαναεμφανιστεί μαζί στο «Basquiat» το 1996, όπου ο πρώτος ενσάρκωνε τον Αντι Γουόρχολ και ο δεύτερος τον Τζούλιαν Σνάμπελ.

Το βίντεο κλιπ προκάλεσε ήδη την οργή θρησκευτικών οργανώσεων και κατεβαίνει απ’ όπου βρίσκεται στο διαδίκτυο, μάλλον σύντομα κι από εδώ, οπότε όσοι τυχεροί προλάβετε. Οι υπόλοιποι… the next day!

Διαβάστε περισσότερα για το comeback του Ντέιβιντ Μπόουι: