Buzz

Στον «Bond 25», ο (ας πούμε) Ντάνιελ Κρεγκ θα σώσει τον κόσμο. Από τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ξέρει ακόμα αν θα παίξει στο «Bond 25». Ομως οι σεναριογράφοι της ταινίας ξέρουν με τι θα τα βάλει ο ήρωάς του.

Στον «Bond 25», ο (ας πούμε) Ντάνιελ Κρεγκ θα σώσει τον κόσμο. Από τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε σχέση με την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, το «Bond 25» που αρχίζει τώρα να παίρνει μορφή, ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι η προσωποποίηση του «τραβάτε με κι ας κλαίω». Οι σεναριογράφοι, όμως, του «Bond 25», Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ (που έχουν, άλλωστε, υπογράψει κάθε ταινία του Τζέιμς Μποντ από το «Ο Κόσμος δεν Είναι Αρκετός» του 1999), έχουν αρχίσει ήδη να συνθέτουν την πλοκή της ταινίας και, όπως αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους στην Telegraph, θα... προτείνουν στον Κρεγκ ένα ρόλο που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Κέιν, το Brexit, η βίζα του Τζέιμς Μποντ και η επόμενη μέρα για το βρετανικό σινεμά

Spectre 607

«Κάθε φορά,» λένε οι Πέρβις και Γουέιντ, «πρέπει να πεις κάτι για τη θέση του Μποντ στον κόσμο, δηλαδή για τη θέση της Βρετανίας στον κόσμο. Αλλά οι εξελίξεις τρέχουν τόσο γρήγορα τώρα, που αυτό γίνεται περίπλοκο. Με ανθρώπους σαν τον Ντόναλντ Τραμπ, ο "κακός" του Τζέιμς Μποντ έγινε πραγματικότητα». Ετσι, ανάμεσα στα θέματα που οι σεναριογράφοι σκέφτονται να αφήνουν τη σφραγίδα τους στην ταινία, είναι, ναι, ο νέος Αμερικανός Προεδρος, το Brexit, ο Πούτιν και τα Wikileaks. Και, για να το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον, ο Γουέιντ προσθέτει, «Είναι βέβαιο ότι με το "Spectre" τελείωσε ένας τρόπος με τον οποίο γινόταν οι ταινίες του Μποντ. Νομίζω πως ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, θα είναι αρκετά διαφορετικό.» Εκείνο που σίγουρα θα είναι διαφορετικό, είναι το όνομα του σκηνοθέτη του «Bond 25», μια και ο Σαμ Μέντες έχει, οριστικά, τελειώσει την τζεϊμσμποντική θητεία του - με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: