Industry

Βοηθήστε να γίνει μια ταινία για τον Ντέιβιντ Λιντς!

στα 10

Μια ομάδα ανεξάρτητων κινηματογραφιστών προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο «LYNCHthree». Και χρειάζεται τη βοήθεια σας. Γι' αντάλλαγμα σας δίνει συλλεκτικά δώρα made by David Lynch!

Βοηθήστε να γίνει μια ταινία για τον Ντέιβιντ Λιντς!

«Βρισκόμαστε στην προπαραγωγή του τρίτου και τελευταίου μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Λιντς με τίτλο "LYNCHthree" και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο να γίνουν μέρος αυτής της διαδικασίας.

Σαν ανεξάρτητοι κινηματογραφιστές, ξέρουμε από πρώτο χέρι πως το να βρεις χρήματα για μια ταίνια είναι μια πρόκληση, έτσι αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ μέσα από μια πρωτοποριακή χρηματοδοτική καμπάνια.»

Με αυτόν τον τρόπο οι δημιουργοί του «LYNCHthree» προσκαλούν τους φανατικούς θαυμαστές του Ντέιβιντ Λιντς απ' όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν, συνεισφέροντας στην ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, το οποίο γίνεται με τις ευλογίες του ίδιου του Λιντς, ο οποίος ειδικά για το σκοπό της χρηματοδότησης έφτιαξε μια σειρά από αριθμημένα πορτρέτα του, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε (σε μορφή t-shirt, εκτύπωσης ή τσάντας)

Δίνοντας 50 δολάρια, έχετε άμεσα πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό από την ταινία και μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα συλλεκτικά δώρα, τα οποία θα διατίθενται για περιορισμένο χρόνο.

Τώρα, γιατί ο Λιντς, αφού επιθυμεί τόσο πολύ να γίνει αυτό το ντοκιμαντέρ δεν βοηθάει τα παιδιά λίγο πιο «έμπρακτα» αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Μάθετε περισσότερα για το «LYNCHthree» στην επίσημη σελίδα του πρότζεκτ, δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ και στο gallery χαζέψτε το «αφηρημένο» πορτρέτο που έφτιαξε ο Λιντς για το διαγωνισμό της χρηματοδότησης της ταινίας.