Buzz

Η «Ευτυχία» αποκαλυπτεται στις πρώτες εικόνες από την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Χρήστου Πυθαρά

στα 10

H «Ευτυχία», πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Χρήστου Πυθαρά, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και αποκαλύπτει τις πρώτες της εικόνες.

Flix Team
Η «Ευτυχία» αποκαλυπτεται στις πρώτες εικόνες από την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Χρήστου Πυθαρά

Το ταξίδι της «Ευτυχίας», πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Χρήστου Πυθαρά, ξεκίνησε ήδη από το 2013, όταν η ταινία κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Πρώτο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης που διοργάνωσαν το Flix και το Groopio, σε συνεργασία με την Stefi & Lynx Productions και τον κινηματογράφο Δαναό.

Από τότε και μέχρι σήμερα, «μια πολύμηνη παραγωγή που ολοκληρώθηκε χάρη στην επιμονή των συντελεστών της», όπως δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης, η «Ευτυχία» βρίσκεται πλέον στο μοντάζ και αποκαλύπτει τις πρώτες της εικόνες, βάζοντας μας πιο βαθιά στο κωμικοτραγικό σύμπαν της.

Η επίσημη υπόθεση της «Ευτυχίας» αναφέρει:

Η Αννα, συγκρούεται με το περιβάλλον της και με την επαφή της με την πραγματικότητα, όταν ένας άντρας αρχίζει να την παρενοχλεί.
Η Αννα είναι 27 χρονών. "Χαμογέλα". Η Αννα έχει δουλειά. "Θ' αργήσω, εννιά-πέντε". Η Αννα έχει σπίτι. "Αϋπνία". Η Αννα έχει φίλους. "Βαριέμαι". Την Αννα την αγαπάνε οι γονείς της. "Άνοιξε". Ενας άντρας την παρακολουθεί. "Μίλα μου. Μίλα μου". Η Αννα δεν κοιμάται. "Καυλώνω". Η Αννα φοβάται. Κάποιος μετράει αντίστροφα. Η Αννα; Κι αυτή.

Ευτυχία 607

Η «Ευτυχία» γυρίστηκε με την CANON 5D MarkIII σε raw format. «Παρά την ιδιαιτερότητα στην διαχείριση του υλικού λόγω του συγκεκριμένου format, το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό», δηλώνει ο Διευθυντής Φωτογραφίας της ταινίας, Ευγένιος Διονυσόπουλος.

Ευτυχία 607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ξανθή Σπανού, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χρήστος Στέργιογλου, Θέμις Μπαζάκα, Μυρτώ Πανάγου, Σταύρος Συμεωνίδης, Κατερίνα Παπανδρέου, Γιάννης Μυλωνάς, Κατερίνα Ζησούδη, Μαριλένα Ορφανού, Αννίτα Μαυρομιχάλη.

Τη Διεύθυνση Φωτογραφίας υπογράφουν οι Ευγένιος Διονυσόπουλος και Νίκος Θωμάς, τη Σκηνογραφία οι Πηνελόπη Βαλτή και Μαρία Παπαδημητρίου, τον Ηχο οι Χρήστος Παπαδόπουλος, Ντίνος Κίττου και Αρης Παυλίδης

Ευτυχία 607

Η «Ευτυχία», για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της στο internet, βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2015 στον κινηματογράφο Δαναό.

Ευτυχία 607

Διαβάστε ακόμη: