Buzz

Είστε έτοιμοι για μια ταινία για τους Bee Gees;

στα 10

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Μπάρι Γκίμπ και οι παραγωγοί του «Bohemian Rhapsody» πιστεύουν πως ναι!

Είστε έτοιμοι για μια ταινία για τους Bee Gees;

Μπορεί το σχέδιο για μια βιογραφία μιας από τις πιο πετυχημένες μπάντες της αμερικανικής ποπ να παίρνει μόλις τώρα μπροστά, αλλά στην πραγματικότητα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προσπαθούσε εδώ και δέκα χρόνια να πάρει το πράσινο φως για τα δικαιώματα της ιστορίας τους και των τραγουδιών τους, από τον μοναδικό επιζώντα της μπάντας Μπάρι Γκιμπ.

Ομως το πολυσέλιδο συμβόλαιο που του είχε στείλει τότε είχε τρομάξει τόσο τον Γκιμπ που δεν θέλησε να προχωρήσει. Τώρα ο Γκράχαμ Κινγκ παραγωγός του «Bohemian Rhapsody» αφού μείωσε τους όρους σε ένα έγγραφο τριών μόλις σελίδων, πήρε το πράσινο φως από τον Μπάρι Γκιμπ και η Amblin Entertainment του Σπίλμπεργκ ξεκίνησε ήδη την προ-παραγωγή.

*Διαβάστε ακόμη: Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ ετοιμάζει ταινία για τη σχέση του Τζον Λένον και της Γιόκο Ονο

bee gees 607

Ο Αντονι ΜακΚάρτεν σεναριογράφος του «Bohemian Rhapsody» και του «Η θεωρία των Πάντων», ανάμεσα σε άλλα, εκλήθη να γράψει το σενάριο κι όπως δηλώνει ο ίδιος είχε ήδη δύο μεγάλης διάρκειας συναντήσεις με τον Μπάρι Γκιμπ θέλοντας να του εξηγήσει τις προθέσεις του και το πως αυτό που σκοπεύει να παραδώσει δεν θα είναι «μια φωτογραφία, αλλά ένας πίνακας».

Εφ΄όσον η μουσική θα είναι εκεί, τα πουκάμισα τόσο ανοιχτά στο στήθος όσο πρέπει, οι ντισκομπάλες αστραφτερές και τα παντελόνια όσο καμπάνα επιτρέπει η βαρύτητα στο ρεβέρ, από εμάς όλα ΟΚ!

Δείτε επίσης: Ο Πολ Τόμας Αντερσον επιστρέφει, με τη νέα ταινία του, στο... ευρύτερο σύμπαν του «Boogie Nights»