Buzz

Βαρεθήκατε τα ψέματα; Δείτε τα ειλικρινή trailer των ταινιών!

στα 10

Νιώθετε ότι τα trailers πουλάνε τις ταινίες υπερτιμημένα; Εχετε αντιρρήσεις με τις οσκαρικές και εμπορικές ταινίες της χρονιάς; Δείτε τα honest trailers τους!

Βαρεθήκατε τα ψέματα; Δείτε τα ειλικρινή trailer των ταινιών!

Οι Screen Junkies είναι οι υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο χιουμοριστικά κινηματογραφικού ενδιαφέροντος βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Παίρνουν μεγάλα blockbusters, ή καλλιτεχνικές ταινίες που έχουν φορτωθεί βραβεία και διεθνείς διακρίσεις και... τους αλλάζουν τα φώτα. Στην ουσία κάνουν σάτιρα και εύστοχη κριτική στις σεναριακές τους τρύπες ή το μαρκετίστικο πλασάρισμά τους στο κοινό, το οποίο είναι πάντα φυσικά υπερτιμημένο. Πώς λοιπόν θα έμοιαζαν τα ειλικρινή τους trailer; Αν δηλαδή εικόνα και αφηγητής έλεγαν τα πράγματα με το όνομά τους;

Πατήστε το play σε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα «Honest Trailers» των Screen Junkies και γελάστε με την καρδιά σας.

Προσοχή όμως: αν δεν έχετε δει τις ταινίες, ακολουθούν όχι απλά spoilers αλλά... σκέτος κανιβαλισμός!

Gravity: «Ο Αλφόνσο Κουαρόν πέρασε 4 χρόνια δουλεύοντας κάθε λεπτομέρεια... εεε όχι των διαλόγων»

).

Ψυχρά κι Ανάποδα: «4 χρόνια από τότε που η Disney είχε να κάνει animation και 16 χρόνια από τότε που η Disney είχε να κάνει καλή ταινία animation...»

).

Αγώνες Πείνας: «Μία συμπαθητική ταινία που οι κριτικοί ονομάζουν εξαιρετική ταινία γιατί θέλουν να γίνουν κολλητοί της Τζένιφερ Λόρενς...»

).

Iron Man 3: «Οταν η ανθρωπότητα απειλείται, το Χόλιγουντ έχει τη δυνατότητα να φωνάξει μόνο ένα franshise για να μας σώσει: όχι τους ''Εκδικητές'', θα θέλατε!, αλλά μόνο τον ''Iron Man''. Σοβαρά, μόνο έναν!»

).

The Hobbit: An Unexpected Journey: «Από τον σκηνοθέτη της τριλογίας του ''Αρχοντα των Δαχτυλιδιών'' που θα έπρεπε να είχε προχωρήσει με τη ζωή του πλέον...»

).

Και ως έξτρα μπόνους...

Oscars 2014 Review με τον τρόπο των Screen Junkies

)