Buzz

Μπάρμπρα Στρέιζαντ για πάντα!

στα 10

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό W, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποδεικνύει πως στα 74 της χρόνια δεν υπάρχει καμιά άλλη σαν αυτήν.

Μπάρμπρα Στρέιζαντ για πάντα!

Με πραγματικό Βroadway glam, μια σταρ του τραγουδιού και του σινεμά που υπήρξε ήδη από τη στιγμή της εμφάνισής της bigger than life και ένας ζωντανός θρύλος, η Μπάρμπρα Στρέιζαν φωτογραφήθηκε (χωρίς παντελόνι) για το εξώφυλλο του περιοδικού W, εν μέσω της περιοδείας της για την προώθηση του «Encore: Movie Partners Sing», του δίσκου που σπάει ρεκόρ όπως αυτό που θέλει την 74χρονη Στρέιζαντ τη μόνη καλλιτέχνη με νούμερο 1 δίσκους σε έξι συνεχόμενες δεκαετίες.

Χωρίς να πει κουβέντα για τη μεγάλη κινηματογραφική της επιστροφή, αλλά αποκαλύπτωντας ότι δουλεύει πάνω σε μια αυτοβιογραφία, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ μίλησε για το παρελθόν με την ίδια ελαφρότητα που θα το έκανε κάποιος που ζει εντελώς στο παρόν.

Barbra Streisand W Mag

Εδωσα το πρώτο μου φιλί περίπου όταν ήμουν 5. Ημουν με τον Ιρβινγκ Μπόρουκοφ, στην οδό Πουλάσκι του Γουίλιαμσμπεργκ στο Μπρούκλιν. Ηταν το πρώτο μου αγόρι και κρατάμε επαφή. Τον καλώ στις συναυλίες μου. Η μητέρα του με πρόσεχε. Δεν είχα κούκλες, οπότε μου είχε πλέξει ένα μικρό ροζ καπέλο και πουλόβερ για το παγούρι μου. Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν είχαμε χρήματα. Μου αρέσει που έπρεπε να χρησιμοποιώ τη φαντασία μου. Και λατρεύω το γεγονός ότι θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια από εκείνη την εποχή. Ακόμη και το χρώμα από το ρούχο της κούκλας. Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο ροζ. Πολύ ιδιαίτερο

Barbra Streisand W Mag

Από τότε που ήμουν 13, ο Μάρλον Μπράντο ήταν ο αγαπημένος μου. Τον είδα στο "Guys and Dolls" και αυτό ήταν. Υπήρχε μια περίοδος 27 χρόνων που δεν τραγουδούσα μπροστά σε κοινό, από φόβο και όταν το έκανα, έφτιαξα ένα σενάριο όπου τραγουδούσα το "I'll Know" μαζί με τον Μάρλον Μπράντο στο μιούζικαλ. Εβαλα τον εαυτό μου στην ταινία του. Τον κάλεσα στο σπίτι μου να δει την εμφάνισή μου και με ανάγκασε να του τραγουδήσω όλη την παράσταση. Μετά είδαμε μια ταινία μαζί. Ηταν υπέροχα. Ηταν το ειδωλό μου, ο μεγαλύτερος μου έρωτας.

Δεν τραγουδάω ποτέ στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού. Δεν τραγουδάω ποτέ, εκτός αν πρόκειται για κάποιο σκοπό, όπως για φιλανθρωπικό ή επειδή φτιάχνω ένα δίσκο.

Barbra Streisand W Mag

Είναι πιο ενδιαφέρον να παίζεις δυνατές γυναίκες! Οι δυνατές γυναίκες είναι, απλά, γυναίκες με άποψη. Και έχουν αντιμετωπιστεί από καταβολής κόσμου με καχυποψία. Κοιτάξτε τη Χίλαρι Κλίντον. Και δυστυχώς, οι δυνατές γυναίκες δεν κερδίζουν το αγόρι στο τέλος της ταινίας. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησα ήταν το "Ο Καθρέφτης Εχει Δύο Πρόσωπα" και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν γιατί η ηρωδία κερδίζει το αγόρι στο τέλος. Σκέφτηκα πως είχα μείνει μόνο για πολύ καιρό. Σκέφτηκα να κάνω αυτήν την ταινία και μετά, και στην πραγματικότητα, κέρδισα το αγόρι στο τέλος. Κατέληξα να παντρευτώ. Μέχρι ενός σημείου πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την πραγματικότητά σου.

Barbra Streisand W Mag

Νομίζω πως οι άντρες τρομάζουν μαζί μου και φοβούνται. Γνωριστήκαμε με το συζυγό μου, Τζέιμς Μπρόλιν σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Τον γνώρισα σε ένα δείπνο και περίμενα ένα μουσάτο τύπο και αυτός είχε ξυριστεί. Τον ρώτησα: «Ποιος σου γάμησε τα γένια;» Αργότερα μου αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που με ερωτεύτηκε. Ο άντρας μου θέλει να ακούει την αλήθεια, πράγμα ασυνήθιστο.

Δείτε εδώ την Μπάρμπρα Στρέιζαντ στο φακό του W:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Δείτε τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ με μερικούς διάσημους φίλους: