Buzz

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον επιστρέφει πιο Bad Santa από ποτέ!

στα 10

Ησασταν καλά ή κακά παιδιά τη χρονιά που πέρασε; Γιατί επιστρέφει ο Αγιος Βασίλης ο σωστός. Ο πρόστυχος. Δείτε το teaser του «Bad Santa 2» με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον επιστρέφει πιο Bad Santa από ποτέ!

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το «Bad Santa», την κατάμαυρη κωμωδία που σύστηνε ένα άλλο πρόσωπο του Αγιου Βασίλη, έτσι όπως φόρεσε τη στολή του ο αντίθετος σε κάθε τι ζαχαρωτό, χριστουγεννιάτικο, γλυκούλι και politically correct ήρωας του Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

Κι εκεί που είχαμε απελπιστεί να τον περιμένουμε ξανά, εκεί που σταματήσαμε να του αφήνουμε Τζακ Ντάνιελς και «μπράουνις» δίπλα από το τζάκι, μαθαίνουμε ότι το «Bad Santa 2» είναι γεγονός! Ερχεται τον Νοέμβριο, στην ώρα του για τις γιορτές του 2016.

Οι σεναριογράφοι Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέκουα και ο σκηνοθέτης Τέρι Ζβίγκοφ δεν υπογράφουν το πρότζεκτ. Αντιθέτως αναλαμβάνει ο Μαρκ Γουότερς («Mean Girls», «Ghosts Of Girlfriends Past») τη σκηνοθεσία και οι Νταγκ Ελιν («Entourage»), Σόνα Κρος («Whip It») και Τζον Φίλιπς («Dirty Grandpa») το σενάριο.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον δηλώνει πάντως ενθουσιασμένος. «Θα είναι ακόμα χειρότερος από παλιά. Ομως αυτή η ταινία έχει μεγαλύτερη καρδιά, επίσης».

Συμπρωταγωνιστούν οι Τόνι Κοξ, Κάθι Μπέιτς και Κριστίνα Χέντρικς.

Πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το teaser:


Διαβάστε επίσης: O Μπίλι Μπομπ Θόρντον στη χώρα του LSD!