Buzz

«Back to the Future» έκπληξη στον Τζίμι Κίμελ

στα 10

Xθες, γιορτάζαμε το μέλλον. Η ημερομηνία 21 Οκτωβρίου 2015 είχε καθοριστεί στο «Back to the Future» ως η μέρα του μέλλοντος και χθες οι φανς των ταινιών τη γιόρτασαν μεγαλόπρεπα. Ενας από αυτούς κι ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος μάς επιφύλλασσε μία έκπληξη...

«Back to the Future» έκπληξη στον Τζίμι Κίμελ

Ηταν 1989 όταν ο Μάρτι ΜακΦλάι ταξίδεψε στο 2015 στο θρυλικό δεύτερο «Επιστροφή στο Μέλλον». 26 χρόνια μετά, οι φανς θυμόντουσαν πολύ καλά το κινηματογραφικό τους ραντεβού. Και δεν ήταν μόνο τα social media που γιόρτασαν την «Back to the Future Day» με αναρτήσεις. Ούτε οι δημοσιογράφοι που τέσταραν τις «προβλέψεις» που είχε κάνει το σενάριο για το μέλλον. Τα αιώνια παιδιά της late night television το γλέντησαν επίσης.

Διαβάστε επίσης: 21 Οκτωβρίου 2015: Εφτασε η μέρα στην οποία ταξίδεψε ο Μάικλ Τζ. Φοξ στο «Back to the Future 2»

mcihael-j-fox-christopher-lloyd-jimmy-kimmel-back-to-the-future

Οπως ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος άλλαξε λίγο το σενάριο της ταινίας και προσγείωσε την DeLorean μηχανή του χρόνου των Μάρτι ΜακΦλαϊ και Ντοκ Μπράουν στο πλατό της «Jimmy Kimmel Live» εκπομπής του.

Great Scott! Αυτή κι αν ήταν μία συγκινητική έκπληξη στους θαυμαστές των ταινιών.

michael-j-fox-christopher-lloyd-travel-back-to-the-future-on-jimmy-kimmel-live

Ακόμα πιο αστεία βέβαια η αντίδραση των ηρώων. Ο Μάρτι κι ο Ντοκ απογοητεύτηκαν που δεν υπάρχουν ήδη ιπτάμενα αυτοκίνητα. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο Μάρτι «2015 kind of sucks!»

Βέβαια, ο Κίμελ είχε μερικά πράγματα να τους δείξει: όπως το να παίρνουν selfie με ένα smart phone.

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: