Buzz

Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν;

στα 10

Μπορεί ο Κρίστοφερ Νόλαν να τέλειωσε με τον Σκοτεινό Ιππότη, το σινεμά όμως δεν αντέχει χωρίς Μπάτμαν. Και ένας πολύ κοντινός του φίλος έρχεται για να πάρει επάξια τη θέση του στο επερχόμενο «Justice League» του 2015 ή και ακόμη νωρίτερα...

Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν;

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ. Οσοι (πολλοί) είδαν το «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» ξέρουν το γιατί. Για τους υπόλοιπους δεν θα χαλάσουμε ακόμη την έκπληξη - δείτε με προσοχή το φινάλε της ταινίας.

Σημασία ωστόσο έχει πως ο Λέβιτ - αν θα είναι ο επόμενος Μπάτμαν, όπως φημολογείται - δεν θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Justice League» την ταινία που η Warner ετοιμάζει ως απάντηση στους «Avengers» και θα βγει στις αίθουσες το 2015, αλλά μάλλον και σε μια σκηνή - κλειδί του «Man of Steel» που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013 (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Δηλαδή από το γεγονός πως η Warner αποφάσισε μετά το «Man of Steel» που θα συστήσει για ακόμη μια φορά στη μεγάλη οθόνη τον Σούπερμαν να μην κυκλοφορήσει καμία άλλη ταινία με ήρωα της DC, αλλά να τους μαζέψει όλους μαζί στο «Justice League» που είναι - για όσους δεν ξέρουν - το αντίστοιχο των «Avengers» της Marvel, δηλαδή μια περιπέτεια με ήρωες από τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν μέχρι τον Green Lantern, την Wonder Woman και τον Flash που όλως τυχαίως θα βγει στις αίθουσες την ίδια χρονιά με το δεύτερο μέρος των «Avengers».

1 Justice League

Γι' αυτό το λόγο θα έπρεπε να βρεθεί ένας νέος Μπάτμαν, που μετά το κλείσιμο της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν δεν θα ήταν σίγουρα ο Κρίστιαν Μπέιλ, αφού ο τελευταίος είχε δηλώσει πως φεύγει από το franchise μαζί με τον σκηνοθέτη του. Μέχρι στιγμής το «Justice League» δεν έχει σκηνοθέτη, αφού αρνήθηκαν τόσο ο Κρίστοφερ Νόλαν όσο και ο Μπεν Αφλεκ που ήταν και οι πρώτοι που προσεγγίστηκαν από τη Warner για να αναλάβουν την ταινία.

Ο Νόλαν, ωστόσο, κρατάει χρέη παραγωγού στο «Man of Steel» που σκηνοθετεί ο Ζακ Σνάιντερ και οι φήμες που θέλουν τον νέο Μπάτμαν να εμφανίζεται εκεί - ως πρόγευση για το «Justice League» του 2015 - μεγαλώνουν, μάλλον με την προσθήκη μιας extra σκηνής στο φινάλε όπου για παράδειγμα ο Σούπερμαν θα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μπάτμαν, ο οποίος θα του ζητάει να συναντηθούν.

Οπως είναι σχεδόν σίγουρο πως τον Σκοτεινό Ιππότη θα υποδυθεί ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, μια από τις πιο ισχυρές παρουσίες στο «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» που μπορεί να υπολείπεται σε σωματικό μέγεθος, αλλά αναπληρώνει σε υποκριτικό ταλέντο και γοητευτική παρουσία.

Δείτε παρακάτω το teaser τρέιλερ του «Μan of Steel» - χωρίς Μπάτμαν για την ώρα - και διαβάστε εδώ τα πάντα για το «Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή».