Buzz

Αυτή είναι η τελευταία ταινία που γύρισε ο Τζέιμς Γκαντολφίνι. «Enough Said».

στα 10

Η ρομαντική δραμεντί της Νικόλ Χολοφσένερ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, δίνοντας ευκαιρία στους θεατές ν’ αποχαιρετήσουν τον υπέροχο ηθοποιό.

Αυτή είναι η τελευταία ταινία που γύρισε ο Τζέιμς Γκαντολφίνι. «Enough Said».

Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι έφυγε ξαφνικά πριν ένα μήνα, αφήνοντας παρακαταθήκη ταινίες και σειρές, ιδανικό επίλογο σε μια παράξενη καριέρα ενός ακαταμάχητου ηθοποιού (διαβάστε περισσότερα για τον Τζέιμς Γκαντολφίνι εδώ). Η τελευταία από αυτές τις δουλειές, ήταν η ταινία «Enough Said» της Νικόλ Χολοφσένερ, άξιας εκπροσώπου του παλιού καλού ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά, που έφτιαξε το όνομά της με το «Walking and Talking» το 1999 και συνέχισε με ταινίες σαν το «Friends with Money» και το «Please Give». Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Τορόντο (δείτε το πρόγραμμα εδώ).

Στο «Enough Said» συμπρωταγωνιστούν δίπλα στον Τζέιμς Γκαντολφίνι η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, η μούσα της σκηνοθέτιδας Κάθριν Κίνερ και η Τόνι Κολέτ. Η ταινία παρακολουθεί έναν διαζευγμένο πατέρα που δειλά ερωτεύεται ξανά, μόνο για ν’ ανακαλύψει ότι το καινούριο του ενδιαφέρον είναι κολλητή της πρώην γυναίκας του.

Η Νικόλ Χολοφσένερ εξηγεί ότι ο Τζέιμς Γκαντολφίνι «δεν πίστευε ότι μπορεί να παίξει τον κεντρικό ήρωα σε μια ρομαντική ταινία, παρότι όλοι όσοι τον έβλεπαν στο γύρισμα τον έβρισκαν σέξι και τρομερά διασκεδαστικό. Ηταν χαρισματικός, σεμνός και απίστευτα ταλαντούχος. Οχι μόνο ανταπεξήλθε θαυμάσια στον πρωταγωνιστικό αυτό ρόλο, αλλά η ερμηνεία του είναι διακριτική, συγκινητική και αληθινά υπέροχη.»

Το «Enough Said» θα βγει στην Αμερική, σε περιορισμένη διανομή, τον Σεπτέμβριο μετά το Φεστιβάλ του Τορόντο – ελπίζουμε αργά ή γρήγορα να έρθει και προς τα μέρη μας.

Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε και στο στο gallery την αφίσα της ταινίας.