Buzz

Αχ Μπραντ, τι τα ήθελες τα αρώματα;

στα 10

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το πρόσφατο promo του θρυλικού γυναικείου αρώματος Chanel No 5, αναρωτηθήκαμε αν ο Μπραντ Πιτ, το νέο πρόσωπο της καμπάνιας, έχει χάσει το κριτήριό του, το γούστο του, το μυαλό του! Φαίνεται ότι δεν ήμασταν οι μόνοι. Δείτε τα βίντεο που παρωδούν αυτό το ακατανόητο, σαχλό, δήθεν διαφημιστικό και κάνουν στόχο τον «φιλοσοφημένο» Πιτ.

Αχ Μπραντ, τι τα ήθελες τα αρώματα;

Ο Μπραντ Πιτ δανείζει το πρόσωπό του στην νέα καμπάνια της θρυλικής Chanel No 5. Δανείζει το αξύριστο πρόσωπό του, τη γοητεία του, αλλά μάλλον και το μικρό του εγκεφαλικό: διαφορετικά πώς εξηγείται να έχει δεχθεί ένας A-lister του Χόλιγουντ (ΟΚ, mainstream, αλλά και με μία συνεπή, ανοδική πορεία προσεγμένων καλλιτεχνικών επιλογών), ο οποίος έχει ένα team ανθρώπων που τον συμβουλεύουν, να σταθεί μπροστά στο φακό και να απαγγείλει μουδιασμένες ασυναρτησίες που θα ήθελαν να ακούγονται ως λυρικά αποφθέγματα; «Η γη γυρίζει κι εμείς μαζί, κι εγώ και εσύ, κι όπου πάω, πας...» Αδιανόητο!

Είχαμε αρχίσει να ψελλίζουμε τη γνώμη μας από τα πρώτα κιόλας teasers που φαινόντουσαν χειρότερα κι από αρπαχτή, αλλά ελπίζαμε ότι το promo θα ήταν κάτι το ασύλληπτο, θα μας αποζημίωνε. Ε... ήταν όντως κάτι το ασύλληπτο! (δείτε το εδώ )

Από ό,τι φαίνεται δεν ήμασταν οι μόνοι που αντιδράσαμε έτσι απέναντι στο «There You Are» έκτρωμα. Και ιδού τα αποτελέσματα: από το αιρετικό Saturday Night Live και το κανιβαλιστικό αγαπημένο χιούμορ του Κόναν Ο' Μπράιαν, μέχρι απλούς χρήστες του youtube, τα βίντεο που παρωδούν τον Μπραντ Πιτ και το διαφημιστικό της Chanel No5 ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Σας παραθέτουμε μερικά, γιατί το γέλιο κάνει καλό!

Conan O' Brien:


.

Μία μικρή γεύση από το σκετσάκι του Saturday Night Live έτσι όπως το έδειξε πρωινή Αυστραλέζικη εκπομπή:


.

Ενας απλός user στο youtube:


.

Ενας ακόμα: