Buzz

Γνωρίστε από τώρα τον επόμενο κακό που θα τα βάλει με τον Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Με το «Skyfall» να είναι εντελώς έτοιμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του σε ακριβώς ένα μήνα, ένα δημοσίευμα της The Express αποκαλύπτει πως ο τηλεοπτικός «Σέρλοκ» Μπενεντικτ Κάμπερμπατς είναι ήδη ο πιο πιθανός κακός της επόμενης, 24ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ.

Γνωρίστε από τώρα τον επόμενο κακό που θα τα βάλει με τον Τζέιμς Μποντ!

Και όχι άδικα, αφού ο 36χρονος Βρετανός είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός της Μ. Βρετανίας αυτή τη στιγμή. Οχι μόνο για το ρόλο του στα τηλεοπτικά «Sherlock» και «Parade's End». Ούτε μόνο για τους ρόλους του στο «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» του Τόμας Αλφρεντσον και «Το Αλογο του Πολέμου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και στην θεατρική του καριέρα που απογειώθηκε με τον «Φρανκενστάιν» του Ντάνι Μπόιλ. Αλλά και για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στο «Ηobbit» του Πίτερ Τζάκσον και στο σίκουελ του «Star Trek» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

Γεννημένος το 1976, ο Κάμπερμπατς, γιος ηθοποιών, ξεκίνησε να παίζει σε σχολικές θεατρικές παραστάσεις, πριν σπουδάσει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και από εκεί στην Ακαδημία Μουσικής και Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου. Από το 2001 και μετά παίζει συνεχώς στο θέατρο, ενώ υπήρξε υποψήφιος για το Olivier β΄ανδρικού ρόλου για το ρόλο του στο «Εντα Γκάμπλερ» toy 2005. Βραβείο που τελικά μοιράστηκε για α' ανδρικό ρόλο το 2011 μαζί με τον Τζόνι Λι Μίλερ για το «Φρανκεστάιν» του Ντάνι Μπόλι παίζοντας εναλλάξ τον Δρ. Φρανκεστάιν και το τέρας του .

Ταυτόχρονα, ο Κάμπερμπατς έπαιξε στην τηλεόραση, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για βραβείο BAFTA για την ενσάρκωση του Στίβεν Χόκινγκ στο «Hawking» του 2004, ενώ συμμετείχε στη μίνι σειρά «Dunkirk». Εγινε όμως πιο διάσημος τηλεοπτικά με το «Sherlock» (υποψηφιότητα για Emmy Α' Ανδρικού Ρόλου το 2012), με το ρόλο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ στο «Van Gogh: Painted with Words» και με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Parade's End».

Στο σινεμά έπαιξε σε μικρούς ρόλους στην «Εξιλέωση» το 2007, στο «The Other Boleyn Girl» το 2008, αλλά ξεχώρισε με την ερμηνεία του στο «Kι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» και το «Αλογο του Πολέμου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Και ακολουθούν ο ρόλος του Νεκρομάντη στο «Hobbit» του Πίτερ Τζάκσον και ο ρόλος του κακού στο «Star Trek Into Darkness».

Για το ρόλο του κακού, όμως, τον διεκδικεί τώρα η παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ για την επόμενη, 24η περιπέτεια της σειράς που θα ετοιμαστεί για να βγει στις αίθουσες το 2014. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Express» ανώνυμες πηγές αναφέρουν πως «Ο Μπένεντικτ είναι ιδανικός κακός για τον Μποντ. Μεγάλωσε βλέποντας ταινίες του 007 και έτσι θα είναι ένα όνειρο του που θα γίνει πραγματικότητα.»

Χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί και ενώ είναι ακόμη πολύ νωρίς για να σημειώνουμε ονόματα στο καστ της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ - με το «Skyfall» να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα - ψηφίζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη ναι στην επιλογή του Κάμπερμπατς. Οχι μόνο για κακό του 007 αλλά και γενικότερα...

Δείτε παρακάτω ένα τρέιλερ από το «Sherlock» του BBC:


Διαβάστε περισσότερα για το «Skyfall» εδώ.