Buzz

Ο Αντι Σέρκις πιστεύει πως η Τερέζα Μέι είναι ένα πραγματικό Γκόλουμ

στα 10

Η Τερέζα Μέι του Αντι Σέρκις είναι ένα πεινασμένο για δύναμη και Brexit Γκόλουμ. Και η αλήθεια είναι πως την σατιρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αντι Σέρκις πιστεύει πως η Τερέζα Μέι είναι ένα πραγματικό Γκόλουμ

Οι τελευταίες μέρες σίγουρα δεν ήταν και οι καλύτερες στη ζωή της Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Πρόσφατα, η Μέι ανέβαλε μια ψηφοφορία επί του τρέχοντος νομοσχεδίου του Brexit, την οποία σίγουρα θα έχανε, αφού το Κοινοβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η βρετανική κυβέρνηση είχε κρύψει σκόπιμα ζωτικές πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις που θα είχε το σχέδιο αυτό για τη χώρα.

Και αφού η ίδια η πρωθυπουργία της απειλήθηκε από το κόμμα των Συντηρητικών με ψήφο εμπιστοσύνης, χτες στη Βουλή (την οποία τελικά και κέρδισε με 83 ψήφους διαφορά), τώρα πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες για να καταθέσει το πλάνο της για Brexit και να προσπαθήσει να κερδίσει μια πιο ευνοϊκή έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς - χωρίς μαλλιά - στην πρώτη φωτογραφία από το «Brexit»

theresa may gif

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περνά από το μυαλό της Μέι αυτές τις τελευταίες μέρες. Ή μάλλον σχεδόν κανείς. Αυτό το είδος εσωτερικής πάλης που φαίνεται να συντρίβει την ψυχή της μόνο άλλη μια βασανισμένη ψυχή μπορεί να το καταλάβει, το Γκόλουμ. Ο Αντι Σέρκις γίνεται για άλλη μια φορά Γκόλουμ, φορώντας τα ρούχα της Τερέζα Μέι, και το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, αρκετά τρομακτικό.


Διαβάστε ακόμα: Ο Αντι Σέρκις διαβάζει τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ ως... Γκόλουμ