Buzz

Πώς να σας το πούμε διαφορετικά: μη μιλάτε στο κινητό, μη μιλάτε καθόλου την ώρα της ταινίας!

στα 10

Από τον Ντουέιν Τζόνσον μέχρι τον Λιν-Μάνιουελ Μιράντα (του μιούζικαλ «Hamilton») μία σειρά πρωταγωνιστών παίρνουν μέρος στα διαφημιστικά των κινηματογράφων Alamo Drafthouse που υπενθυμίζουν στο κοινό ότι την ώρα της ταινίας σεβόμαστε την ησυχία της αίθουσας.

Πώς να σας το πούμε διαφορετικά: μη μιλάτε στο κινητό, μη μιλάτε καθόλου την ώρα της ταινίας!

Ενα καινούργιο Alamo Drafthouse προστέθηκε στη γνωστή αλυσίδα arthouse κινηματογράφων: το Brooklyn Drafthouse. Και με την ευκαιρία των εγκαινίων του αποφάσισε να φτιάξει τα νέα διαφημιστικά που υπενθυμίζουν στους θεατές να μη μιλάνε (ούτε στο κινητό, ούτε μεταξύ τους) κατά τη διάρκεια μιας ταινίας.

Ο Τιμ Λιγκ, ιδιοκτήτης και ιδρυτής των Alamo Drafthouse Cinema, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια υποδειγματική εκστρατεία κατά της χρήσης των κινητών στις αίθουσες - χρησιμοποιώντας διάσημους σταρ στα χιουμοριστικά του βίντεο. Η αυστηρότητά του δεν εξαντλείται σε μία καμπάνια: όταν θεατές αψηφούν τους κανόνες σε αίθουσά του, οι ταξιθέτες τους οδηγούν στην έξδο και υπήρξε περίπτωση που απαγορεύτηκε σε θεατή να ξαναμπεί σε Alamo Drafthouse κινηματογράφο, ισοβίως.

Κι όχι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ισόβιος αποκλεισμός από τα Alamo Drafthouse σινεμά για την... Μαντόνα!

Σήμερα λοιπόν, το Brooklyn Drafthouse χρησιμοποιεί μία σειρά από πρωταγωνιστές (από τον Ντουέιν Τζόνσον και τη Ζανίν Γκαράφαλο, μέχρι το καστ του «Don't Think Twice», το οποίο το είδαμε σε Alamo Drafthouse στο Τέξας! μέχρι τους δημιουργούς του τηλεοπτικού «High Maintenance») για το promotion αυτό.

Απολαύστε τα (και κλείστε επιτέλους τα κινητά σας!):





Διαβάστε και δείτε περισσότερα: