Buzz

Πρώτες εικόνες από το live action ριμέικ του «Aladdin» της Disney

στα 10

Και ναι, ο Γουίλ Σμιθ δεν είναι (ακόμα) μπλε...

Πρώτες εικόνες από το live action ριμέικ του «Aladdin» της Disney

To 1992, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδωσε μια από τις πιο διάσημες (φωνητικές) ερμηνείες σε ταινία κινουμένων σχεδίων, στον «Aladdin» της Disney.

Τώρα, ο Γουίλ Σμιθ έρχεται να καλύψει τον ίδιο ρόλο (εκείνον του Τζίνι, φυσικά) στο ριμέικ που ετοιμάζει το στούντιο, στη μακρά σειρά live action διασκευών κλασικών animation ταινιών της που η Disney έχει βαλθεί να φέρει στη μεγάλη οθόνη, με τον Γκάι Ρίτσι να έχει αναλάβει εδώ τα ηνία της σκηνοθεσίας.

Διαβάστε ακόμη: O σεναριογράφος της animation ταινίας του «Aladdin» τα βάζει με την Disney

Aladdin 607

Το πρώτο teaser trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες δεν αποκάλυπτε πολλά, εκτός από μια μικρή γεύση από τον φανταστικό (ψηφιακό) κόσμο του φιλμ, το οποίο φιλοδοξεί να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία της «Πεντάμορφης και του Τέρατος», ενώ μας σύστησε φευγαλέα τον ομότιτλο ρόλο που υποδύεται ο νεαρός Μένα Μασούντ.

Aladdin 607

Οπως μπορείτε να δείτε εδώ, όμως, το νέο τεύχος του Entertaiment Weekly χάρισε στον «Aladdin» το εξώφυλλό του και έδωσε αποκλειστικά στη δημοσιότητα οκτώ πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μια πιο σαφή εικόνα από τον πολύχρωμο κόσμο της ταινίας, τους δύο νεαρούς πρωταγωνιστές, τον Μασούντ (Αλαντίν) και τη Ναόμι Σκοτ (Γιασμίν), και, το σημαντικότερο, τον Γουίλ Σμιθ ως Τζίνι. Κι αν απορείτε που δεν διαθέτει τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση που είχε στην πρωτότυπη ταινία, αυτή θα συνεχίσει να υπάρχει στο ριμέικ, αλλά τα ειδικά εφέ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα στο post production.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2019. Προς το παρόν, δείτε όλες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Aladdin 607

Aladdin 607

Aladdin 607

Aladdin 607

Aladdin 607

Aladdin 607

Διαβάστε ακόμη

Aladdin 607