Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Spider-Man No Way Home»

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Spidey αντιμέτωπο με τους κακούς του MCU multiverse. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spider-Man No Way Home».

«Nightmare Alley»

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ζωντανεύει νουάρ εφιάλτες με ένα all star καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Nightmare Alley».

«Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts»

Οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον επιστρέφουν μαζί με τον Κρις Κολόμπους για να θυμηθούν και να θυμηθούμε! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts».

«Don't Look Up»

Οι Τζένιφερ Λόρενς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έρχονται αντιμέτωποι με την καταστροφή του κόσμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don't Look Up».

«Downton Abbey: A New Era»

Πρώτες εικόνες από το «Downton Abbey: A New Era», αλλά και ένα teaser της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Downton Abbey: A New Era».

«Elvis»

Ο Βασιλιάς επιστρέφει σε λίγο... Ως τον Ιούνιο, κλέβουμε ματιές από το biopic του Μπαζ Λούρμαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Elvis».

«Pam & Tommy»

Η σειρά, με δημιουργούς τους Σεθ Ρόγκεν και Εβαν Γκόλντμπεργκ, σεναριογράφο τον Ρομπ Σίγκελ και σκηνοθέτη τον Κρεγκ Γκιλέσπι του «Εγω, η Τόνια» αφηγείται τις άγριες μέρες που ακολούθησαν την κλοπή από το σπίτι τους και τη διαρροή του ροζ βίντεο που τους εκτόξευσε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς το 1995. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pam & Tommy».

«Marry Me»

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια ποπ ντίβα η οποία παντρεύεται κάποιον που συναντά για πρώτη φορά (Οουεν Γουίλσον) και ακολουθεί το χάος και πολύ τραγούδι. Ο,τι πρέπει για του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ozark Season 4»

H βραβευμένη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 21 Ιανουαρίου 2022.

«Turning Red»

H νέα ταινία της Pixar για μια κοπέλα η οποία μεταμορφώνεται σε ένα κόκκινο πάντα όταν αγχώνεται.

«Halo»

H τηλεοπτική σειρά του Paramount+ η οποία βασίζεται στο ομότιτλο video game της Microsοft έρχεται μέσα στο 2022.

«The Gilded Age»

Η νέα σειρά από τον δημιουργό του «Downtown Abbey» έρχεται στο HBO τον Ιανουάριο του 2022.

«Emily in Paris»

Η δεύτερη σεζόν του «Emily in Paris» έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου.

«Dog»

O Τσάνινγκ Τέιτουμ επιστρέφει σε νέα ταινία και φέρνει μαζί του τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

«Landscapers»

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Ντέιβιντ Θιούλις πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του HBO ως ένα ζευγάρι με ένα σκοτεινό μυστικό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Landscapers».


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021