Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Inside Out 2»

Νέα, πρωτόγνωρα, συν-αισθήματα έρχονται στο νέο τρέιλερ του «Inside Out 2». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Idea of You»

Η Αν Χάθαγουεϊ ερωτεύεται έναν ροκ σταρ στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας βασισμένη στο βιβλίο της Ρομπιν Λι. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Ripley»

Η νέα σειράς του Netflix, βασισμένη στα μυθιστορημάτα της Πατρίσια Χάισμιθ, θα κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Faceless Lady»

Η σειρά τρόμου των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR στις 4 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«3 Body Problem»

Η νέα σειρά του Netflix από τους δημιουργούς του «Game of Thrones» έρχεται στις 21 Μαρτίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Fallout»

Νέο τρέιλερ του «Fallout» της Amazon που θα κάνει πρεμιέρα όλα του τα επεισόδια στις 11 Απριλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«STEVE! (martin) a documentary in 2 pieces»

Ενα ντοκιμαντέρ του Apple TV για έναν από τους καλύτερους κωμικούς του Χόλιγουντ, τον Στιβ Μάρτιν, έρχεται στις 29 Μαρτίου.

«The Wild Robot»

O σκηνοθέτης του «Πως να Εκπαιδεύσεται τον Δράκο Σας» επιστρέφει με μια νέα ταινία κινουμένων σχεδίων, αυτή την φορά για ένα ρομπότ που προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα σκληρό περιβάλλον.

«Late Night With The Devil»

H νέα found-footage ταινία τρόμου όπου μια εκπομπή το 1977 πάει τελείως στραβά όταν ένας παρουσιαστής ελευθερώνει μια σατανική οντότητα σε όλα τα νοικοκυριά που την παρακολουθούν.