Buzz

Ο Νικ Οφερμαν στο βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα

στα 10

Ο αγαπημένος μας κωμικός Νικ Οφερμαν απαγγέλει σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι στο ντους, με τη σήμα-κατατεθέν στιβαρή φωνή και το poker face του. Δείτε το βίντεο...

Ο Νικ Οφερμαν στο βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα

Ο Νικ Οφερμαν, ο Ρόναλντ «Ρον» Σουάνσον του «Parks and Recreation», έχει επινοήσει και υιοθετήσει την μικρής οθόνης περσόνα του: τον αγέλαστο, ψαρωτικό επαρχιώτη που ξεστομίζει με βραχνή, στιβαρή φωνή και επιβλητικό βλέμμα απίστευτες, σουρεαλιστικές ασυναρτησίες. Ο Οφερμαν εμφανίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά σόου, σε Ιντερνετικά βίντεο ή ακόμα και συνεντεύξεις, εντός ρόλου. Συνήθως κατασκευάζοντας κάτι στην καμπίνα του (είναι και ξυλουργός), κοιτάει το φακό για να μας απευθύνει ψήγματα μίας non bullshit... εξωγήινης σοφίας (διαβόητη η βινιέτα του στον «Conan», όπου διάβαζε τα tweets νεαρών celebrities).

Σήμερα, ως μέρος της καμπάνιας για την προστασία του νερού (ShowerThoughts Charity), ο Οφερμαν εμφανίζεται να διαβάζει σκέψεις που προκύπτουν στο μπάνιο - όταν κάνει κανείς ντους. Οι ατάκες έχουν γραφτεί από χρήστες του Ιντερνετ στην ιστοσελίδα του Reddit/ShowerThoughts Charity, όμως ο τρόπος που τις απαγγέλει το alter ego του Οφερμαν προσθέτει μία ακόμα στρώση σπαρταριστού, WTF αφρόλουτρου.

Αγαπημένη μας ατάκα: «Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να πετάξουν, θα το θεωρούσαμε γυμναστική και δε το κάναμε ποτέ».

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Αρμάντ Βάλντες, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Ανι Κολμπέρ κι ο Ματ Σίλβερμαν.

Δείτε το: