Buzz

3 Χρόνια Flix: Γιορτάζουμε και κερνάμε... σινεμά!

στα 10

Το Flix έχει γενέθλια, ευχαριστεί τους αναγνώστες για την πιστή τους σχέση και το γιορτάζει... κινηματογραφικά: 1000 εισιτήρια σας περιμένουν σε αίθουσες σε όλη την Ελλάδα την Τρίτη 29 Απριλίου. Δηλώστε συμμετοχή!

Flix Team
3 Χρόνια Flix: Γιορτάζουμε και κερνάμε... σινεμά!

Σβήνουμε 3 κεράκια φέτος και το γιορτάζουμε μαζί σας, που αλλού; Στο φυσικό μας χώρο: τις κινηματογραφικές αίθουσες!

Με την πολύτιμη βοήθεια των αιθουσαρχών όλης της Ελλάδας που ανοίγουν για τους αναγνώστες του Flix απλόχερα τις πόρτες τους, μία ιδέα έχει γίνει πλέον παράδοση: ανήμερα των γενεθλίων του Flix, χαρίζουμε δωρεάν εισιτήρια σε εσάς. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τις συμβουλές, την κριτική σας διάθεση και το χειροκρότημα στους τίτλους τέλους κάθε μέρας.

Την ημέρα των τρίτων γενεθλίων μας λοιπόν, την Τρίτη 29 Απριλίου, είστε προσκεκλημένοι μας. Η διαδικασία για να εξασφαλίσετε διπλές δωρεάν προσκλήσεις για το σινεμά της επιλογής σας είναι απλή. Αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με τίτλο «3 Χρόνια Flix» και να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, την πόλη, τον κινηματογράφο στον οποίο επιθυμείτε να πάτε, την ώρα προβολής που επιλέγετε και αν πρόκειται για multiplex, και τη συγκεκριμένη αίθουσα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τρεις προτιμήσεις, έτσι ώστε αν εξαντληθούν τα εισιτήρια της πρώτης σας επιλογής, να κληρωθείτε για τη δεύτερη ή αντίστοιχα για την τρίτη. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 28 Απριλίου. Οσοι κερδίσετε θα ειδοποιηθείτε με e-mail το βράδυ της Δευτέρας 28 Απριλίου.

[Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τους κινηματογράφους για τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις. Πατώντας πάνω στα λινκ μπορείτε να δείτε ακριβώς τις ταινίες που προβάλλονται στον κάθε κινηματογράφο και τις ώρες προβολών]

ΑΘΗΝΑ


ΒΟΛΟΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΙΩΑΝΝΙΝΑ


ΚΑΡΔΙΤΣΑ


ΚΟΖΑΝΗ


KOMOTHNH


ΛΑΡΙΣΑ


ΞΑΝΘΗ


ΠΑΤΡΑ


ΡΕΘΥΜΝΟ


ΧΑΝΙΑ


Ευχαριστούμε θερμά όλες τις αίθουσες που απλόχερα μας προσέφεραν δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές τους.