Buzz

Η Σάλι Χόκινς θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία τρόμου των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου

of 10

Με τίτλο «Bring Her Back» η νέα ταινία των σκηνοθετών του «Μίλα Μου» αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στο καλοκαίρι.

Η Σάλι Χόκινς θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία τρόμου των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου

Η ταινία των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου «Μίλα Μου» ήταν μια από τις πιο viral ταινίες τρόμου που κυκλοφόρησαν πέρσι στις ελληνικές αίθουσες. Η ταινία, η έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance στις αρχές του 2023 και αργότερα αγοράστηκε από το στούντιο Α24, κατάφερε να αποσπάσει 92 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έχοντας ένα budget μόλις 4.5 εκατομμυρίων.

Και φυσικά οι ίδιοι όχι μόνο ετοιμάζουν ένα σίκουελ της πετυχημένης ταινίας τους, αλλά έχουν αναλάβει και να σκηνοθετήσουν την κινηματογραφική μεταφορά του video game «Street Fighter».

Διαβάστε ακόμα: Οι Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου είναι (τρομαχτικά) κουλ τυπάκια

danny philippou michael philippou talk to me

Ομως φαίνεται πως πριν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα τα αδέρφια θα κάνουν μια νέα ταινία τρόμου με τίτλο «Bring Her Back» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η δυο φορές υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός Σάλι Χόκινς. Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Χόκινς πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου. Το 2007 εμφανίστηκε στο «The Killing Gene» μαζί με τους Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τομ Χάρντι και Σέλμα Μπλερ, αλλά και στην βραβευμένη με Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Η Μορφή του Νερού» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, στη οποία και η ίδια ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της.