Buzz

Η Μάργκο Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «Avengelyne»

of 10

Το κόμικ από τον δημιουργό του «Deadpool» Ρομπ Λάιφιλντ και της Κάθι Κρίστιαν έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα και σκηνοθεσία της Ολίβια Γουάιλντ.

Η Μάργκο Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «Avengelyne»

Η Μάργκο Ρόμπι και το στούντιο παραγωγής της LuckyChap έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια. Ανάμεσα στα διάφορα πρότζεκτς που ετοιμάζονται από το στούντιο, ένα από αυτά θα είναι και η live action κινηματογραφική μεταφορά της σειράς κόμικς «Avengelyne», από τον δημιουργό του «Deadpool» Ρομπ Λάιφιλντ και της Κάθι Κρίστιαν.

Στην αρχή η Ρόμπι είχε αναλάβει απλά την παραγωγή της ταινίας, αλλά φαίνεται πως αποφάσισε και να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της επονομαζόμενης ηρωίδας η οποία είναι ένας έκπτωτος άγγελος που πολεμάει τις δυνάμεις του κακού και συχνά έρχεται αντιμέτωπη με διάφορους δαίμονες και πολλά τέρατα.

Διαβάστε ακόμα: Στα ίχνη του μυστηρίου. Το «Cluedo» έρχεται και πάλι στις οθόνες μας

avengelyne

Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι ότι το σενάριο έχει αναλάβει να το γράψει ο υποψήφιος για Οσκαρ σεναριογράφος, και συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου στις δυο τελευταίες του ταινίες «Poor Things» και η «Ευνοούμενη», Τόνι ΜακΝαμάρα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ολίβια Γουάιλντ, η σκηνοθέτης του «Don't Worry Darling» και του «Booksmart». Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος άλλος στο καστ ή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Πάντως το LuckyChap της Ρόμπι ετοιμάζει να μεταφέρει και τα «The Sims» και «Monopoly» στη μεγάλη οθόνη, οπότε δεν είναι γνωστό πότε θα αποφασίσει να ξεκινήσει να δουλεύει και με αυτή την ταινία.