Γυρίσματα

Το Flix πάει βόλτα στη «Τζαμάικα»

στα 10

Η κάμερα του Flix επισκέφτηκε τα γυρίσματα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού και μίλησε με τους πρωταγωνιστές Σπύρο Παπαδόπουλο και Φάνη Μουρατίδη και τους συντελεστές της για... ταξίδια μακρινά ως τη «Τζαμάικα».

Το Flix πάει βόλτα στη «Τζαμάικα»

Δύο αδέλφια με εντελώς ξεχωριστούς χαρακτήρες, ο Ακης και ο Τίμος Παράσχος, έχουν αποξενωθεί λόγω μιας παρεξήγησης, αλλά με αφορμή ένα οικογενειακό γεγονός έρχονται και πάλι κοντά, μαθαίνοντας ο ένας από το παράδειγμα του άλλου, σε μια επανένωση που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή είναι η υπόθεση της «Τζαμάικα», της πρώτης ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού που οι περισσότεροι γνωρίζουν από την τηλεοπτική επιτυχία του «Ευτυχισμένοι Μαζί», το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γιώργος Φειδάς - τελευταία του τηλεοπτική επιτυχία οι «Συμμαθητές».

Διαβάστε ακόμη: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Τζαμάικα» του Ανδρέα Μορφονιού

Τζαμάικα Γυρίσματα 607

Τζαμάικα Γυρίσματα 607

Τζαμάικα Γυρίσματα 607

Το Flix βρέθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών στη Βασιλίσσης Σοφίας μια πολύ ζεστή μέρα του καλοκαιριού και συνομίλησε με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, το συνσεναριογράφο Γιώργο Φειδά και το πρωταγωνιστικό κουαρτέτο της ταινίας, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Φάνη Μουρατίδη, την Αννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Πατήστε το play.


Τζαμάικα / Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός / Παραγωγή: VIEWMASTER Films / Παραγωγοί: Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κυριάκος / Σενάριο: Γιώργος Φειδάς / Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλαράκος / Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης / Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης / Σκηνογραφία: Στέφανος Κατσέλης / Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου / Ηχοληψία: Νίκος Μπουγιούκος / Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ιρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ και της Feelgood Entertainment και θα βγεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες νέες ελληνικές ταινίες που θα δούμε από τη νέα σεζόν: