Buzz

Ζόμπι παντού! Ο «World War Z» είναι κυριολεκτικά παγκόσμιος

στα 10

Στη νέα σειρά από πόστερ για την ταινία του Μαρκ Φόρστερ, μπορεί να απουσιάζει ο Μπραντ Πιτ, αλλά πρωταγωνιστούν μεγαλουπόλεις του πλανήτη, στο έλεος των ζωντανών νεκρών!

Ζόμπι παντού! Ο «World War Z» είναι κυριολεκτικά παγκόσμιος

Οπως τόσες και τόσες ταινίες καταστροφής πριν από το «World War Z» έχουν αποδείξει, υπάρχει κάτι το νοσηρά γοητευτικό στο να βλέπεις τον κόσμο να καταστρέφεται μέσα σε μια κόλαση από φλόγες και έναν ορυμαγδό από κραυγές στην οθόνη.

Είναι απολαυστικό να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε Νέρωνα από την ασφάλεια της αναπαυτικής σου πολυθρόνας στο σινεμά, ενώ μασουλάς το ποπ κορν σου.

Κι ακριβώς γι αυτό, όσες φορές κι αν δεις τις μεγαλουπόλεις του πλανήτη να γίνονται συντρίμμια στο μένος τρομοκρατών, φυσικών καταστροφών ή εξωγήινων, δεν λες όχι, σε μια φορά ακόμη.

Το «World War Z» (ή έστω οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής του προώθησης) ξέρουν πως όλοι έχουμε μια μικρή δόση αυτής της ανώδυνης διαστροφής μέσα μας κι εκεί ακριβώς στοχεύει αυτή η νέα σειρά από πόστερ που φέρνουν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη πολύ κοντά στο τέλος τους.

Δείτε πιο κάτω το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Μέξικο Σίτυ, τη Βαρκελώνη και το Σίδνεϊ στο έλεος των Ζόμπι κι αναρωτηθείτε μαζί μας: γιατί όχι και η Αθήνα;

1

1

1

1

1

1

Και για τό τέλος λίγος Μπραντ Πιτ:

1

Tags: WORLD WAR Z