Buzz

«Τhe Hobbit»: Το Flix σας μεταφέρει live απόψε στην παγκόσμια πρεμιέρα στη Νέα Ζηλανδία!

στα 10

Το Flix σας δίνει το κλειδί για την Μέση Γη: μπείτε στο streaming και παρακολουθήστε ζωντανά τις αφίξεις και τις συνεντεύξεις των συντελεστών στο κόκκινο χαλί του «The Hobbit: The Unexpected Journey»!

«Τhe Hobbit»: Το Flix σας μεταφέρει live απόψε στην παγκόσμια πρεμιέρα στη Νέα Ζηλανδία!

Η αναμονή τελείωσε! Απόψε, ο Πίτερ Τζάκσον και το καστ των λαμπερών ηθοποιών του θα περπατήσουν απόψε το κόκκινο χαλί του κινηματογράφου «Embassy» στο Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, για να παρουσιάσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του «The Hobbit: The Unexpected Journey», της πρώτης ταινίας της νέας επικής τριλογίας που υπόσχεται να μας μεταφέρει ξανά στην Μέση Γη.

Οπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Τζάκσον (τον οποίο βλέπετε στο gallery να καταφθάνει το πρωί στην Νέα Ζηλανδία μαζί με τους ηθοποιούς της ταινίας σε ειδικά ναυλωμένο τζετ) οι τελευταίες λεπτομέρειες του «The Hobbit» έμπαιναν μέχρι και... χθες.

Ολα όμως είναι πλέον έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα, στην οποία αναμένεται να παραβρεθούν οι Ελάιζα Γουντ, Χούγκο Γουίβινγκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Ρίτσαρντ Αρμιταζ και, φυσικά, ο Πίτερ Τζάκσον.

Οι πολύ φανατικοί, μπορούν να παρακολουθήσουν το κόκκινο χαλί live: 5 παρά 10 το πρωί ώρα Ελλάδας θα συνδεθούμε με τον κινηματογράφο Embassy στο Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Στις 5 ακριβώς ο Νιλ Φιν θα δώσει μισάωρη συναυλία όπου θα ερμηνεύσει και το τραγούδι «Song of the Lonely Mountain» από το επίσημο σάουντρακ της ταινίας. Στις 5.30 ακριβώς θα ξεκινήσουν οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί, οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μετά από ένα δίωρο, ο Πίτερ Τζάκσον και οι παραγωγοί θα παρουσιάσουν την ταινία και στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας πάντα, θα πέσουν οι τίτλοι αρχής.

Για όσους δεν θέλουν να ξυπνήσουν τόσο πρωί, όλο το pre-show θα επαναληφθεί σε λούπα ακόμα δύο φορές στον player. Μπορείτε δηλαδή να υπολογίσετε μία μεταγενέστερη προβολή αύριο το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι το «The Hobbit: The Unexpected Jouney» («Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι) θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου από τη Village Roadshow.

Διαβάστε τα πάντα για την ταινία εδώ και χαζέψτε στο gallery φωτογραφίες που δείχνουν την άφιξη του Πίτερ Τζάκσον και των ηθοποιών στο Γουέλινγκτον, σήμερα το πρωί.

Tags: The Hobbit