Buzz

Χοακίν Φίνιξ – Πολ Τόμας Αντερσον: για πάντα μαζί;

στα 10

Ο σκηνοθέτης δε χρειάστηκε να ψάξει πολύ μακριά για να βρει τον πρωταγωνιστή της επόμενης ταινίας του, «Inherent Vice».

Χοακίν Φίνιξ – Πολ Τόμας Αντερσον: για πάντα μαζί;

His Master’s voice άκουσε ο Χοακίν Φίνιξ κι απ’ ό,τι φαίνεται θ’ αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην επόμενη ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μοιάζει φυσική επιλογή μετά από την τόσο επιτυχημένη – κριτικά τουλάχιστον – συνεργασία σκηνοθέτη και ηθοποιού και τα βραβεία που ο δεύτερος μαζεύει στο πέρασμά του, στο δρόμο για τα Οσκαρ.

Το επόμενο φιλμ του Πολ Τόμας Αντερσον, όπως έχουμε γράψει εδώ και λίγους μήνες, είναι η διασκευή του μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον, «Inherent Vice», μια ιστορία που εξελίσσεται, σε νουάρ ύφος, στο Λος Αντζελες, την περίοδο της σύλληψης και της δίκης της «οικογένειας» του Τσαρλς Μάνσον. Για τον κεντρικό ρόλο στην ταινία είχε, αρχικά, συζητηθεί το όνομα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, το ντουέτο του «The Master» έχει σκοπό να συνεχίσει τη συνεργασία του.

Το «Inherent Vice» του Τόμας Πίντσον κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τίτλο «Εμφυτο Ελάττωμα». Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Θυμηθείτε, διαβάστε και δείτε ολόκληρη την πορεία του «The Master», από τις πρώτες εικόνες μέχρι τις οσκαρικές υποψηφιότητες, εδώ