Buzz

What's not to like? Το τρέιλερ του «Django Unchained» σπάει τις αλυσίδες!

στα 10

Την ώρα που το πρώτο τρέιλερ του «Django Unchained» αρχίζει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, πριν τον «Προμηθέα», κάνει την εμφάνισή του και στο internet, για ν' αλλάξει την εικόνα μας για τα σπαγγέτι γουέστερν!

What's not to like? Το τρέιλερ του «Django Unchained» σπάει τις αλυσίδες!

Είναι μεγάλο (δυόμισι λεπτά), σκληρό (από μαστίγια μέχρι καραμπίνες) και μαύρο (η σκοτεινή ιστορία μιας ορκισμένης εκδίκησης). Είναι το τρέιλερ του «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο που μόλις έκανε την πρώτη του εμφάνιση! Με πολύ Τζέιμς Μπράουν και πολύ Τζόνι Κας! Ανάμεσα σε σπαγγέτι γουέστερν και σε '70s blaxploitation, βίαιο, βρώμικο και με στιλ, δίνει καλά μηνύματα για την πολυαναμενόμενη ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.

Θυμίζουμε την υπόθεση της ταινίας για όσους δεν την έχουν ήδη απομνημονεύσει:

Δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, στον Αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο, ένας σκλάβος, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Δόκτορα Κινγκ Σουλτς, ο οποίος δηλώνει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Νότος στους μαύρους. Ο Ντζάνγκο θα βοηθήσει τον Κινγκ Σουλτς να βρει τους «δολοφονικούς» αδερφούς Μπριτλ, ενώ σε αντάλλαγμα θα του ζητήσει να βρουν και να ελευθερώσουν τη σύζυγό του, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δουλείας. Θα τη βρουν στην υπηρεσία του σατανικού Κάλβιν Κάντι, ενός γαιοκτήμονα στο Μισισίπι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του Cleopatra Club, όπου γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά και άντρες σκλάβοι σκοτώνονται σε αγώνες θανάτου.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω. Εν τω μεταξύ, διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για το «Django Unchained» εδώ.