Buzz

Ο Γουές Αντερσον σχεδίασε ένα καφέ στο Μιλάνο

στα 10

Θέλετε να πάμε για καφέ σ' ένα χώρο που σχεδίασε ο Γουές Αντερσον με τη σήμα-κατατεθέν αισθητική του; Δείτε φωτογραφίες...

Ο Γουές Αντερσον σχεδίασε ένα καφέ στο Μιλάνο

Η αισθητική του Γουές Αντερσον στην σκηνογραφία των ταινιών του είναι μοναδική και άμεσα αναγνωρίσιμη. Ενα ρετρό, παστέλ, συμμετρικό, ακαταμάχητα χαριτωμένο σύμπαν. Τώρα, μπορείτε να καθίσετε και να πιείτε τον καφέ σας εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντερσον κρύβεται πίσω από τα σχέδια του νέου καφέ «Bar Luce», που άνοιξε το προηγούμενο Σάββατο στο Μιλάνο. Βρίσκεται στο κτίριο Fondazione Prada και οι φωτογραφίες που θα χαζέψετε πιο κάτω (τις οποίες πόσταρε ο ίδιος στο instagram) αποδεικνύουν την επιρροή του δημιουργού.

Διαβάστε ακόμα: Υπέροχο: οι ταινίες του Γουές Αντερσον ως έργο τέχνης

Στο site του καφέ ο Αντερσον σχολιάζει πώς ένας τρισδιάστατος λειτουργικός χώρος διαφέρει πολύ από το σχεδιασμό ενός σκηνικού. «Στην πραγματική ζωή πρέπει να υπάρχουν αρκετές γωνιές που μπορείς να φας, να πιεις, να μιλήσεις, να διαβάσεις. Παρόλο που πιστεύω ότι αυτό το καφέ θα έκανε ένα υπέροχο κινηματογραφικό σκηνικό, τελικά είναι ένα ακόμα καλύτερο μέρος: μπορείς να κάτσεις και να γράψεις την επόμενη ταινία σου εδώ. Προσπάθησα να σχεδιάσω ένα καφέ που θα ήθελα να περνάω εγώ ο ίδιος τα απογεύματά μου. Και θα προσπαθούσα να σπάσω το ρεκόρ στο "Life Aquatic" στο φλιπεράκι....»

Δείτε ακόμα: Γουες Αντερσον, για σένα με αγάπη...

Κι αυτό γιατί, ναι, το καφέ έχει και ένα αυθεντικό Life Aquatic φλιπεράκι. Οσοι τυχεροί στο Μιλάνο, τώρα ξέρετε που θα πιείτε τον καφέ σας...

Wes Anderson Cafe 607 1

Wes Anderson Cafe 607 2

Wes Anderson Cafe 607 3

Wes Anderson Cafe 607 4

Wes Anderson Cafe 607 5

Wes Anderson Cafe 607 6

Wes Anderson Cafe 607 7

Wes Anderson Cafe 607 8

Wes Anderson Cafe 607 9

Wes Anderson Cafe 607 10

Διαβάστε ακόμα: