Buzz

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ο Ντομινίκ Στρος-Καν στο «Welcome to New York» του Εϊμπελ Φεράρα

στα 10

To «Welcome to New York» του Εϊμπελ Φεράρα ετοιμάζεται για την έξοδό του σε video on demand στη Γαλλία και ένα τρέιλερ δίνει τροφή για ακόμη περισσότερες συζητήσεις γύρω από το σκάνδαλο Στρος-Καν.

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ο Ντομινίκ Στρος-Καν στο «Welcome to New York» του Εϊμπελ Φεράρα

Ηταν μια από τις ταινίες που όλοι περίμεναν πως θα έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 67ο Φεστιβάλ Καννών, αλλά η ριζοσπαστική απόφαση της παραγωγού εταιρίας Wild Bunch ήταν να κυκλοφορήσει την ίδια ακριβώς εποχή - στις 17 Μαΐου - σε video on demand στη Γαλλία, προκαλώντας ένα πρωτοφανές hype για το αν θα καταφέρει να επιβεβαιώσει τις φήμες για μια ταινία - σκάνδαλο που χωρίς να το λέει, αναφέρεται ωστόσο ευθεία στο «σκάνδαλο Ντομινίκ Στρος - Καν».

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω θυμίζει αυτό που είδαμε πέρσι τέτοια εποχή - και το οποίο αποσύρθηκε λίγες μέρες αργότερα - και επιμένει σε μια over the top εικονογράφηση ενός ανθρώπου που... παίρνει ό,τι κινείται μπροστά του, καταλήγοντας νομοτελειακά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Δηλώνει, ωστόσο, απερίφραστα πως οποιαδήποτε σύνδεση με πραγματικά γεγονότα είναι απλώς... συμπτωματική.

Και όπως είχαμε γράψει και τότε «κάπου ανάμεσα στο γκροτέσκο και το ηθελημένα υπερβολικό, ο Φεράρα "ζωγραφίζει" πάνω στην ογκώδη φιγούρα του Ντεπαρντιέ, αφήνει το δραματικό κομμάτι στην υπέροχη μελαγχολία της Ζακλίν Μπισέ και ετοιμάζεται για την ταινία - σκάνδαλο της χρονιάς!».

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Διαβάστε ακόμη:

2