Buzz

Γιατί όλοι ασχολούνται με το νέο πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν

στα 10

Τέσσερις μήνες μετά το «νέο» πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ, το ιντερνετ ασχολείται αυτή τη φορά με το «νέο» πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν, σε ένα ακόμη αδιόρθωτα αγενές παραλήρημα.

Γιατί όλοι ασχολούνται με το νέο πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το θόρυβο που ξέσπασε τον περασμένο Οκτώβριο όταν η δημόσια εμφάνιση της Ρενέ Ζελβέγκερ μετά από χρόνια απουσίας αποκάλυψε μια «άλλη» γυναίκα, κινητοποιώντας από φυλλάδες μέχρι τις πιο σοβαρές στήλες των εφημερίδων να εναποθέσουν το δικό τους σχόλιο πάνω στην πλαστική χειρουργική, το αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου και το τίμημα του να είσαι γυναίκα πάνω από μια ηλικία στο Χόλιγουντ.

Το νέο θύμα των κουτσομπολιών για την εμφάνισή της είναι η 44χρονη Ούμα Θέρμαν, με αφορμή την παρουσία της στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού «The Slap». Η Θέρμαν, χωρίς να έχει αποτραβηχτεί ακριβώς από τη δημοσιότητα, αλλά με περιορισμένες εμφανίσεις (τόσο δημόσιες όσο και κινηματογραφικές) τα τελευταία χρόνια, αποκάλυψε το «νέο» της πρόσωπο, φανερά πειραγμένο από κάποιου είδους ισχυρού μπότοξ ή πλαστικής χειρουργικής.

Uma Thurman 607

Uma Thurman 607

Και η συνέχεια γράφτηκε στα social media και σε πρωτοσέλιδα με τίτλο «Ούμα είσαι εσύ;» και «Η Ούμα Θέρμαν είναι η νέα Ρενέ Ζελβέγκερ».

Τον Οκτώβριο, η Ρενέ Ζελβέγκερ απάντησε στα σχόλια για το «νέο» της πρόσωπο δηλώνοντας: ««Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι εκστασιασμένη αν αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Η συζήτηση γύρω από την αλλαγή μου είναι ανόητη και θέλω να απαντήσω γιατί φαίνεται πως όλοι αυτοί οι τύποι που ψάχνουν για μια εξωφρενική αλήθεια που δεν υπάρχει δεν θα με αφήσουν ήσυχη αν δεν μιλήσω.»

Και ενώ όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα μια αντίδραση από την Ούμα Θέρμαν, εμείς προσπερνάμε το trending topic για να μείνουμε στην ουσία που δεν είναι άλλη από το «Η Ούμα θα είναι πάντα η Ούμα». Πραγματικά, με οποιοδήποτε κόστος...

Διαβάστε ακόμη: