Buzz

Επιτέλους! Τρέιλερ για το «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον!

στα 10

Το τρέιλερ του «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ενα homage του ίδιου του σκηνοθέτη στο έργο του, με σκυλιά του... κομμωτηρίου και νεαρούς Δόκτορες Φράνκεστάιν σε εκπληκτικό stop-motion!

Επιτέλους! Τρέιλερ για το «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον!

28 χρόνια μετά το ομώνυμο μικρού μήκους, ο Τιμ Μπάρτον επιστρέφει σε ένα από τα πιο cult δημιουργήματα του, δίνοντας του νέα πνοή και σε μια αντιστροφή των προβλέψεων κάνει ριμέικ τον εαυτό του, επιμηκύνοντας ένα live action φιλμ σε ένα stop-motion animation.

To τρέιλερ του «Frankenweenie» που μόλις κυκλοφόρησε όχι απλά δεν απογοητεύει, αλλά εντείνει τον ενθουσιασμό για μια ταινία τόσο κοντά στις Μπαρτονικές εμμονές (βλ. παιδιά, τέρατα, εφιάλτες, παραμύθια και χειρουργικά εργαλεία) όσο σχεδόν καμία άλλη ταινία του εκκεντρικού δημιουργού.

Από τον «Ψαλιδοχέρη» μέχρι το «Beetlejuice» και από τη «Νεκρή Νύφη» μέχρι τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη», το «Frankenweenie» διαθέτει τα πάντα. Συν το αθάνατο σήμα της Disney σε ασπρόμαυρο - γεγονός που αυτόματα το τοποθετεί στα landmarks της ιστορίας του σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα για το «Frankenweenie» εδώ και δείτε την αυθεντική ταινία μικρού μήκους του 1984 στην οποία βασίστηκε, αναμένοντας μέχρι το Φθινόπωρο για την έξοδο της στις αίθουσες.

Μέχρι τότε, press play σε έναν αυθεντικό ασπρόμαυρο εφιάλτη...