Buzz

«Trainspotting 2»: Είναι όλοι τους ξανά εδώ!

στα 10

Δύο ολόκληρες δεκαετίες μετά το «Trainspotting», ένα τρέιλερ ανακοινώνει επιτέλους επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων του σίκουελ και την επιστροφή του βασικού καστ.

«Trainspotting 2»: Είναι όλοι τους ξανά εδώ!

Οντας μια από τις πιο εμβληματικές βρετανικές ταινίες της δεκαετίας του ’90 και με τον σκηνοθέτη της να απολαμβάνει πλέον οσκαρικές δάφνες, είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς το «Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ δεν είχε δει μέχρι σήμερα μια κινηματογραφική συνέχεια να βρίσκει το δρόμο της προς τις αίθουσες.

Πάνε τουλάχιστον δέκα χρόνια από τότε που ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, Ερβιν Γουέλς, επανέφερε αρκετούς από τους χαρακτήρες του πρωτότυπου στις σελίδες του «Porno», ωστόσο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά διαστήματα για ένα ενδεχόμενο σίκουελ, τίποτα δεν προχώρησε παρά τις διαβεβαιώσεις του Μπόιλ ότι κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στα σχέδιά του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει: επόμενο πρότζεκτ του θα είναι το «Trainspotting 2»

Trainspotting 607 3

Τώρα, όμως, έχουμε επιτέλους χειροπιαστές αποδείξει, καθώς ένα teaser έκανε μόλις την εμφάνισή του ανακοινώνοντας ουσιαστικά τρία πράγματα. Χωρίς νέο υλικό, αλλά με ένα σπιντάτο μοντάζ σκηνών από το «Trainspotting» του 1996, το βίντεο ανακοινώνει επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων στις 16 Μαΐου (δηλαδή σήμερα), την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017 (πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα έλπιζε ακόμα κι ο πιο ανυπόμονος θαυμαστής!) και, κυρίως, την επιστροφή της βασικής τετράδας πρωταγωνιστών: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρένερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ. Το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Τζον Χοτζ.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποια κατάσταση ακριβώς θα συναντήσουμε αυτή τη φορά τους τοξικομανείς ήρωες που έκαναν ανάστατο το Εδιμβούργο στην πρώτη ταινία, δείτε όμως το βίντεο παρακάτω κι ετοιμαστείτε να διαλέξετε ξανά τρόπο ζωής.

Διαβάστε ακόμη

Trainspotting 607 2