Buzz

To «Grand Budapest Hotel» του Γουές Αντερσον ξεκίνησε γυρίσματα

στα 10

Αψηφώντας το χειμερινό κρύο, το νέο φιλμ του Αντερσον άρχισε γυρίσματα στο Βερολίνο.

To «Grand Budapest Hotel» του Γουές Αντερσον ξεκίνησε γυρίσματα
Να πως θα μοιάζει το «Grand Budapest Hotel»

O Ρέιφ Φάινς μοιάζει να κρατά τα κλειδιά στο «Grand Budapest Hotel» αφού αυτός έχει τον ρόλο του Γκούσταβ, του concierge ενός πολυτελούς ξενοδοχείου πίσω στην δεκαετία του 20, ο οποίος παραμένει ατάραχος ότι κι αν συμβαίνει γύρω του.

Οι ιστορίες των συναδέλφων και των επισκεπτών του ξενοδοχείου μπλεκονται στην διάρκεια του φιλμ και παρ ότι οι λεπτομέρειες του σεναρίου παραμένουν ακόμη μυστικές, με το καστ που για μια ακόμη φορά έχει συγκεντρώσει ο Αντερσον, το ενδιαφέρον μας έχει ήδη κάνει κράτηση για ένα από τα δωμάτια του «Grand Budapest Hotel».

Εκτός από τον Φάινς στην ταινία συμμετέχουν ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Οουεν Γουίλσον και ο Τζέισον Σουόρτσμαν, σε δεύτερες-τρίτες εμφανίσεις ο Εντουαρντ Νόρτον («Moonrise Kingdom»), ο Εϊντριεν Μπρόντι («Darjeeling Limited», «Fantastic Mr. Fox»), Τζεφ Γκόλντμπλαμ («The Life Aquatic») και Γουίλεμ Νταφόε («The Life Aquatic», «Fantastic Mr. Fox»), ο Τζουντ Λο, η Σίρσα Ρόναν, ο Φ Μάρεϊ Αμπρααμ και ο Ματιέ Αμαλρίκ.

Σχεδόν όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Γερμανία, τα περισσότερα στο Gorlitzer Warenhaus, ένα ιστορίκό εμπορικό κέντρο που χτίστηκε το 1912 κοντά στα Γερμανο-Πολωνικά σύνορα, αλλά και στο Βερολίνο κι άλλες περιοχές της Γερμανίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυρίσματα όλη τη διάρκεια του χειμώνα και μέχρι τον Μάρτιο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γουές Αντερσον μάλλον δεν θα είναι παρών στην απονομή των Οσκαρ τον Φεβρουάριο όπου η τελευταία ταινία του «Ο Ερωτας του Φεγγαριού» είναι υποψήφια για το βραβείο πρωτότυπου σεναρίου...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Grand Budapest Hotel»